Ομορφιά

[td_block_19 custom_title=”” category_id=”8″]

Η άσκηση του προσώπου σταματά τη σιωπηλή επιδημία της απογοήτευσης

Δεν θα άφηνα σημείωμα αυτοκτονίας. Ο κόσμος θα ήξερε γιατί αυτοκτόνησα. Μια ματιά στο πρόσωπό μου είπε όλα-είχα κάνει τον εαυτό μου να φανεί αποκρουστικά άσχημο. Το πρόσωπό μου ήταν στραβό, η μύτη μου ήταν πολύ αδύνατη, τα χείλη μου παραμορφωμένα και το πηγούνι μου στραβό.’

Η λώρα είναι χαρακτηριστικό πολλών ασθενών που έχουν μείνει βαθιά κατάθλιψη από την εμφάνισή τους μετά την πλαστική χειρουργική προσώπου.

Βαθιά απογοήτευση, βαθύ άγχος και ανησυχητικό άγχος είναι τρεις μετα-χειρουργική σκοτισμούς που απλά δεν πάει πάντα μακριά.

Υποκείμενο ψυχολογικές διαταραχές μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για αλλαγή, αλλά οι γιατροί έχουν πιεστεί σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι κάθε άνδρας ή γυναίκα που κάνει ένα ραντεβού για μια χειρουργική διαδικασία που εκτελείται τέλεια σε όλα 12 κυλίνδρους.

Απογοητευτικά αποτελέσματα μαστίζουν πάνω από το 30% των ασθενών πλαστική χειρουργική προσώπου και ότι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των μη ρεαλιστικών προσδοκιών. Αν επιλέξετε να έχετε ένα βελτιωμένο μύτη, ενισχυμένο στήθος ή ένα face lift, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πάρα πολύ να το δείτε από ομοτίμους στο νέο σου εαυτό για πρώτη φορά.

Μετά από όλα, βλέποντας νέα εμφάνιση σας, ακόμη και αν ο χειρουργός λαμπρά εκτέλεσε τη δουλειά του, μπορεί να είναι σοκαριστικό. Ίσως βλέποντας όλη αυτή την νεότητα υπερφορτώνει τις αισθήσεις και την αυτο-αποδοχή μπορεί ή δεν μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτο-απέχθεια ή αυτο-αποδοχή; Οι ψυχολογικές παρενέργειες είναι αληθινές.

Η απογοήτευση, το άγχος και η κατάθλιψη είναι ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί πιθανόν να αποφευχθούν όταν επιλέγετε μια διαφορετική μέθοδο για να άρει και να τονίσει το πρόσωπό σας. Υπάρχει καλύτερος τρόπος.
Η άσκηση του προσώπου είναι μια μη-χειρουργική εναλλακτική λύση που έχει δείξει αξιοσημείωτα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια από εκατομμύρια ικανοποιημένων προσώπων.

Ανύψωση κρεμώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς τομές και ράμματα

δεν αποθηκεύει μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας από την πιθανή παραμόρφωση – όλοι έχουμε δει τα υπερ-φουσκωμένα μάγουλα, τα μισόκλειστα μάτια, αεροδυναμική σήραγγα πρόσωπο σε διασημότητες και ακόμη και τους φίλους μας. Άσκηση του προσώπου θα σας κρατήσει μοιάζουν με εσάς-μόνο νεότερος και ο κύκλος των φίλων και της οικογένειας σας θα σας αναγνωρίσει εύκολα.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα τάση των ανδρών και των γυναικών που θέλουν φυσικά αποτελέσματα – τα αποτελέσματα lifting και τόνωση του προσώπου χρησιμοποιώντας την άσκηση αρχίζει την πρώτη Μέρα. Ακριβώς όπως τα θαύματα εργασιών άσκησης για τα νωθρά και ατροφικά σώματα, οι ίδιες αρχές εφαρμόζονται κατά τη χρήση της Του προσώπου άσκησης για να σφίξουν κρεμώντας του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Αντίσταση, συστολή και ισομετρικές κινήσεις σχήμα και περιγράμματος Πεσμένα μάγουλα, με κουκούλα μάτια, διπλά τσίνια και περισσότερο. Αυτά τα κρεμώντας και πεσμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σας κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα, επειδή οι υποκείμενες μύες έχουν χάσει oomph τους. Μόλις αρχίσετε να αναθέτετε τους μυς οξυγονωμένο αίμα αναγκάζεται στον ιστό του προσώπου, έτσι ώστε το δέρμα και οι μύες επανατοποθετούν και αυτό σας βοηθά να φαίνονται νεότεροι.

Τι κάνει την άσκηση του προσώπου τόσο επιθυμητή σε χειρουργικές επεμβάσεις; Πρώτα απ ‘ όλα δεν υπάρχει καμία αναισθησία οποιουδήποτε τύπου, δεν υπάρχει καμία χρήση φαρμάκων, τα οποία ενδέχεται να έχουν αρνητικές παρενέργειες, δεν υπάρχει χρόνος μακριά από την οικογένειά μου, τη δουλειά, τους φίλους ή υποχρεώσεις, δεν υπάρχουν ράμματα, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς πόνο και τον κίνδυνο επιπλοκών αποβάλλεται. Η άσκηση του προσώπου είναι εύκολη, τα αποτελέσματα έρχονται γρήγορα και είναι θαυμάσια προσιτό.

Επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις και ενέσεις παχουλό και να παραλύσει δεν είναι πάντα σε κάνουν να νιώθεις και να φαίνεσαι νεότερος λαμβάνοντας υπόψη ότι η άσκηση έχει πολύ θετική επίδραση στόχευση και την ενίσχυση των υποκείμενων μυών του προσώπου. Από σύσφιξη και ανύψωση, το μικρό, κρυφό μυς, το νεανικό περίγραμμα του προσώπου σας επιστρέφει, έτσι, το δέρμα φαίνεται νεώτερο, υγιέστερο και πιο φρέσκο. Απομόνωση με συστολή.

Μπορείτε να φανείτε χρόνια νεότεροι χωρίς επώδυνες και δαπανηρές επεμβατικές διαδικασίες.

Οι λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης και ενέσεις δεν είναι οι απαντήσεις στην αντιστροφή των επιπτώσεων της γήρανσης και του στρες αντανακλάται στα πρόσωπά μας. Η άσκηση είναι φυσική και έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει μια νεότερη, πιο ζωντανή εμφάνιση του προσώπου.

Πίσω στη Laura: Laura Pillarella, 41, ήθελε να “διορθώσετε τον εαυτό της”και επέλεξε πλαστική χειρουργική. Τώρα μετά από 15 μη ικανοποιητικές διαδικασίες έχει γράψει ένα βιβλίο χαρτογράφηση της υπερβολικές ποσότητες διαδικασίες, με τίτλο Κυνηγώντας Ομορφιάς: Μου Αισθητική Χειρουργική Εξαγορά. Laura δεν είναι μόνη-υπάρχουν άλλοι που έχουν βιώσει μεγάλη αγωνία όταν βλέπουν τα αποτελέσματα μετά από χειρουργική επέμβαση τους. Οι ασθενείς συχνά χρονοδιάγραμμα αναθεώρησης χειρουργεία μόνο για να αισθάνονται λιγότερο σίγουροι για την εμφάνισή τους μετά το δεύτερο ή το τρίτο ή το δέκατο διαδικασία. Οι γιατροί ευθύνονται για αυτή τη δυσαρέσκεια ή ο ασθενής που δεν μπορεί να δεχτεί την θεόσταλτη ομορφιά τους;

Ναι, μερικοί άνθρωποι πάσχουν από δυσμορφική διαταραχή του σώματος και πιθανότατα θα υποφέρουν από τη σιωπηλή επιδημία της απογοήτευσης δεν έχει σημασία πόσες διαδικασίες υποβάλλονται. Αλλά ο καθένας μπορεί να αλλάξει τη σκέψη τους σχετικά με τις επιλογές τους και σχετικά με τις λεπτομέρειες που επιλέγουν.

Χρησιμοποιώντας Του προσώπου πλαστική χειρουργική και ενέσεις μπορεί να είναι απογοητευτική με πολλούς τρόπους? Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί καθώς συνειδητοποιείτε ότι ο έλεγχος της γήρανσης είναι στα χέρια σας. Γυρίστε πίσω τα χέρια του χρόνου φυσικά, αυτο διαβεβαίωσε και θετική ότι μπορείτε να φανείτε 5, 10 ακόμη και 15 χρόνια νεότερος σε μόλις εβδομάδες.