Υγεία των ανδρών

[td_block_19 custom_title=”” category_id=”5″]

Είσαι Σεξουαλικά Υγιής;

Έχω μια φίλη, παντρεμένη, που τόλμησε στον τολμηρό και επικίνδυνο κόσμο να βγαίνει με ενδιαφέροντες άντρες από την ιστοσελίδα της κοινωνικής δικτύωσης. Πίστευε ότι θα έσπαγε την ταπεινή της ύπαρξη ως σύζυγος και σεξουαλικός σύντροφος.

Τελικά ήταν καταστροφή. Όχι μόνο ήταν άνδρες της σύνολο βαρών, μέσα ή έξω από το κρεβάτι, ήρθε σε επαφή με STD (σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια) από ένα από αυτά.

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας της της έδωσε ένα δίποδο πρόβλημα (πάνω από τα υπάρχοντα). Πρώτα, έπρεπε να δείτε ένα γιατρό για θεραπεία και, δεύτερο, αφού έχει δύο παιδιά με τον άντρα της, ξαφνικά ζήτησε να φορέσει ένα προφυλακτικό όταν κάνουν έρωτα.

Το να έχεις αφροδίσιο νόσημα, αν και τραυματικό, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά το να έχεις έναν σύζυγο ξαφνικά να φοράει προφυλακτικό μετά από χρόνια γάμου είναι πολύ μακριά.

Η τιμή της ασυδοσίας:

Ο παντρεμένος φίλος μου, και άλλοι άνδρες και γυναίκες, πληρώνουν το τίμημα της ασυδοσίας.

Το σεξ είναι καλό. Είναι υπέροχο, ακόμα και θεραπευτικό. Αλλά αν γίνει σε άγρια εγκατάλειψη, δεν είναι διαφορετική από την οδήγηση στη γρήγορη λωρίδα χωρίς ζώνη ασφαλείας. Ένα λάθος, και είναι εύκολο να κάνει κανείς, μπορεί να οδηγήσει σε οποιαδήποτε από τις διάφορες μορφές των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (Σμν) – από τη λιγότερο επιβλαβή έρπητα την επίφοβη για το AIDS (σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας).

Στο μεταξύ είναι περίπου μισή ντουζίνα περισσότερα τα οποία, όταν λαμβάνονται μαζί, θέτουν απειλές για τη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα (ή της γυναίκας).

Τι είναι η σεξουαλική υγεία;

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (που) ορίζει τη σεξουαλική υγεία ως:

“Η κατάσταση σωματικής, συναισθηματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας σε σχέση με τη σεξουαλικότητα δεν είναι απλώς η απουσία ασθένειας, δυσλειτουργίας ή αναπηρίας. Η σεξουαλική υγεία απαιτεί μια θετική και με σεβασμό προσέγγιση στη σεξουαλικότητα και τις σεξουαλικές σχέσεις, καθώς και τη δυνατότητα ευχάριστων και ασφαλών σεξουαλικών εμπειριών, χωρίς εξαναγκασμό, διακρίσεις και βία”.

Κατά μία έννοια, η σεξουαλική υγεία δεν είναι ένα παιχνίδι του λυκίσκου, παράλειψη και άλμα. Είναι τα τελετουργικά, αν μπορώ να τα αποκαλώ έτσι, τα ζευγάρια κάνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης, όχι μιας βραδιάς, για πολύ μακρύτερες σχέσεις. Κάνει το σεξ έκφραση στοργής, όχι λαγνείας.

Τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σεξουαλική σας ζωή:

Το σεξ είναι μέρος του ανθρώπινου όντος. Η αγάπη και η σεξουαλική οικειότητα είναι απαραίτητα συστατικά για μια υγιή σχέση και την ευτυχία.

Είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα, όσον αφορά την ευτυχία.

Αλλά υπάρχει μια παγίδα.

Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει μια σαφής σχέση μεταξύ της συνολικής υγείας, του τρόπου ζωής και της σεξουαλικής ικανοποίησης. Εν ολίγοις, για να αξιοποιήσει στο έπακρο το σεξ, να είναι σωματικά και συναισθηματικά υγιής. Αν θέλετε να εκτελέσετε ένα μίλι, θα πρέπει να έχετε την αντοχή και τη νοοτροπία για να το κάνει στη γραμμή του τερματισμού..

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να το κάνετε αυτό:

1. Χάσε λίγο βάρος.

Η παχυσαρκία επηρεάζει τη σεξουαλική ορμή (για να μην αναφέρουμε καθιστώντας το δυσκίνητο να το κάνουμε). Χάνοντας μερικά κιλά, ας πούμε 10, διεγείρει τις σεξουαλικές ορμόνες.

Από Αστείο, ρώτησα μια φίλη πώς κάνει έρωτα με τον άντρα της που έχει κοιλιά κατσαρόλας. “Μένω στην κορυφή”, είπε. Ουάου! Σαν να καβαλάς μπαλόνι.

2. Φάτε θρεπτικά τρόφιμα:

Τρώτε τρόφιμα που ελέγχουν τα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα. Συχνά λαμβάνουν στην καρδιά-υγιεινά τρόφιμα, όπως κόκκους, φρούτα, ξηρούς καρπούς, λαχανικά και άπαχο πηγές των γαλακτοκομικών και πρωτεϊνών.

Το σεξ είναι μια τέλεια άσκηση. Δυναμώνει τους μυς και τρέφει το μυαλό και την ψυχή. Ένας μεγάλος οργασμός είναι ένα επίτευγμα τόσο ικανοποιητικό όσο το να κερδίσεις ένα τρίαθλο. Μην το χάσετε με το gorging σε πρόχειρο φαγητό.

3. Άσκηση τακτικά:

Η τακτική άσκηση ενισχύει την καρδιά και τους πνεύμονές σας, καθώς και τους άλλους μυς του σώματός σας που απαιτούνται για την έντονη σεξ.

Τα βάρη χτίζουν καλοσχηματισμένους μυς απαραίτητους για τις καθημερινές σας δραστηριότητες (όχι μόνο σεξ), και οι ασκήσεις καρδιο βοηθούν στην αύξηση της αντοχής και της αντοχής σας.

Το καλό σεξ είναι σαν μαραθώνιος, όχι σπριντ.

4. Ξεκουράσου.:

Πρόσφατα είδα ένα επεισόδιο κρεβατοκάμαρας των δυόμισι ανδρών, όπου η γυναίκα, σε ένα κομμάτι της σεξουαλικής προόδου, ρώτησε τον άντρα της αν ήταν εντάξει. Ο τύπος είπε ότι ήταν, μόνο που ήταν εξαντλημένος από τη μέση και κάτω.

Το να κάνεις έρωτα όταν είσαι κουρασμένος, χωρίς ύπνο, είναι πρακτικά αδύνατο. Η τεστοστερόνη, η ορμόνη του φύλου, ebbs και ρέει ως ποσό υπόλοιπο του σώματος.

“Μην οδηγείτε αν υπνηλία,” είναι τόσο αξιοσημείωτη συμβουλή στο δρόμο και στην κρεβατοκάμαρα.

5. Να είστε θετικοί:

Ακόμα και το βιάγκρα δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν το μυαλό σου είναι αλλού ενώ κάνεις σεξ.

Το σεξ είναι παιχνίδι μυαλού. Ο ενθουσιασμός ξεκινά όταν ο εγκέφαλος, ενεργοποιείται από κάτι ωραίο και συναρπαστικό, αρχίζει να κάνει ενδορφίνες, την ευχάριστη ορμόνη.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν το μυαλό σας είναι γεμάτο αμφιβολίες, της αυτο-επιβληθεί ελλείψεις σε εμφάνιση, το ύψος, το βάρος και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να αμβλύνει τον ενθουσιασμό σας για ένα καλό σεξ.

Συμβουλεύτηκα ένα γιατρό για τη στυτική δυσλειτουργία και τις κρίσεις κατάθλιψης μετά το θάνατο της γυναίκας μου. Συνταγογράφησε ένα φάρμακο για την κατάθλιψη, αλλά μου είπε ότι η επιθυμία για σεξ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση.

Είχε δίκιο. Δεν πήρα τα ναρκωτικά, αλλά άλλαξα τη διάθεσή μου.

Σε ένα κομμάτι των ειδήσεων τον περασμένο μήνα, η Εκκλησία έχει παραχωρήσει την αύξηση των αιτήσεων για ακυρώσεις γάμου. Λόγω ψυχολογικής ασυμβατότητας, λένε. Σε μια συντηρητική χώρα όπως η δική μου, καθιστά την συζήτηση είτε για να νομιμοποιήσει το διαζύγιο ή όχι, αμφισβητήσιμο και ακαδημαϊκό, εκτός από νομική άποψη.

Την ίδια στιγμή, τα περιστατικά AIDS αυξάνονται και οι ηλικιωμένοι φίλοι μου υπερηφανεύονται για την αποκόλληση των νεοσσών τους που γίνονται όλο και πιο νέοι την ημέρα.

Αυτές οι άθλιες φιγούρες δεν πρόκειται να πέσουν όσο οι άνθρωποι κάνουν σεξ σαν μια μέρα στην Disneyland.

Το σεξ δεν είναι μια βόλτα, αλλά μια δέσμευση. Και δεσμεύσεις φέρουν μαζί τους κάποιες ευθύνες που, αν δεν εισακουστεί, μπορεί να οδηγήσει στο ίδιο δίλημμα μου παντρεμένος φίλος – τομ σεξουαλικής προβλήματα υγείας.