Home - Αδυνάτισμα - Choco Lite φυσικό ποτό για λεπτό σώμα – πλήρης οδηγός 2019 – συστατικά – εφέ

Choco Lite φυσικό ποτό για λεπτό σώμα – πλήρης οδηγός 2019 – συστατικά – εφέ

Posted on June 26, 2019 in Αδυνάτισμα

Choco lite - από που να αγοράσω Νομίζω ότι ήταν μια πρόωρη ρουτίνα Smothers Brothers που είπε την ιστορία ενός ανθρώπου που έπεσε σε μια δεξαμενή Choco Lite σοκολάτας. Για να καλέσει βοήθεια, φώναξε “Φωτιά!” Γιατί; Γιατί ποιος θα έτρεχε αν φώναξε “Σοκολάτα;”

Στην φαινομενικά ατελείωτη προσπάθειά μας να ξεφορτωθούμε την πάρα πολύ συμπαγή μας σάρκα, αναζητούμε βοήθεια από τους γκουρού που τρώει τις απογευματινές συζητήσεις, τα μηνιαία περιοδικά, τις εφημερίδες και τα ατελείωτα infomercials. Σαρώνουμε το τελευταίο πρόγραμμα Choco Lite διατροφής και τις εκθέσεις έρευνας για μια ατελείωτη αναζήτηση για το μυστικό συστατικό που θα λιώνει αναπόφευκτα εκείνο το λίπος δίνοντας μας ευχαρίστηση χωρίς ενοχή. Μπορούμε να φωνάξουμε “Φωτιά!” για βοήθεια, αλλά αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι η σοκολάτα.

Choco Lite – δικαστήριο, σχόλια

Και τώρα μας έχουν δώσει. Χωρίς να εξαπατήσουμε τη διατροφή μας ή να βρεθούμε στον εσωτερικό εαυτό μας, μπορούμε τώρα να αναφέρουμε με ειλικρίνεια Choco Lite δικαστήριο πρόσφατες επιστημονικές εκθέσεις που δηλώνουν ότι ορισμένες ιδιότητες της μαύρης σοκολάτας είναι καλές για μας. Τι θρίαμβο! Ο Godiva και η Nestle και η Hershey και η Cadbury δεν είναι εχθροί μας. Τα απομεινάρια τους είναι το διαιτητικό ισοδύναμο ενός work-out – κάτι που κάνουμε για να μας κάνει υγιείς και λεπτούς. Όπως υποσχέθηκε ο Woody Allen στο “Sleeper”, η επιστήμη έχει αποδείξει τελικά ότι το πρόχειρο φαγητό είναι καλό για εμάς. Πρόκειται για ένα όνειρο του dieter, μια απίστευτη φαντασίωση μετατρέποντας τη φρίκη δίαιτας σε όργια ικανοποίησης.

Ξυπνήστε και μυρίστε τον καφέ (μαύρο, χωρίς ζάχαρη)! Η σοκολάτα έχει μια θέση σε μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή; Πιθανώς. Αξίζει να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε σοβαρό πρόγραμμα απώλειας βάρους; Φυσικά και όχι. Το κλειδί για οποιαδήποτε από δικαστήριο Choco Lite τις εκατοντάδες δίαιτες έξω εκεί είναι να αυξήσει τη δραστηριότητα και να μειώσει τον αριθμό των θερμίδων. Ανεξάρτητα από το είδος των υγιεινών ουσιών που μπορεί να περιέχει, η σοκολάτα μεταφέρει πολύ πυκνό φορτίο θερμίδων για να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο απώλειας βάρους που μπορεί να αναμένει ότι θα έχει ελάχιστη επιτυχία.

Οι παρατηρητές βάρους είναι τόσο αφελείς, τόσο αφελείς, τόσο απελπισμένοι για την ανακούφιση από την κοροϊδία και τη βαρετή ρουτίνα μιας διατροφής, που είμαστε συμπλέκονται με κάθε άχυρο που υπόσχεται διακοπή της Choco Lite σχόλια δυστυχίας μας. Αγκαλιάζουμε κάθε έννοια ή ουσία που θα μας κάνει πάλι ανθρώπους. Σβήνουμε την ενοχή μας με την σίγουρη γνώση ότι ακολουθούμε μόνο τις επιταγές της αντικειμενικής επιστήμης.

Choco lite - σε απευθείας σύνδεση Ένας συνάδελφος μου δαμάζει μια ποικιλία από καλούδια και τους φέρνει να πωλούν στο προσωπικό ως μια πλευρά επιχειρήσεων. Αναφέρεται περήφανα στους πιθανούς πελάτες της ότι χρησιμοποιεί μόνο μαύρη σοκολάτα, η οποία αποδείχθηκε υγιής. Η συμμορία πηγαίνει άγρια, εβδομαδιαία αγοράζοντας ολόκληρο το απόθεμα κέικ και μπισκότων. Μασώντας τα χιλιάδες θερμιδικά σνακ, τρώνε θετικά με ικανοποίηση ότι αυτά που τρώνε είναι υγιεινά και θρεπτικά.

Μια φωνή στην έρημο, τους υπενθυμίζω ότι τα υγιεινά σνακ όπως τα λαχανικά ή τα φρούτα θα προσφέρουν τα ίδια οφέλη, αλλά θα αποφύγουν και αυτή την ύπουλη διόγκωση της μέσης. Όλοι οι ευτυχισμένοι tubbies με διαβεβαιώνουν ότι δεν είμαι Choco Lite σχόλια ενημερωμένος για τις γνώσεις μου για τη διατροφή και ότι η κατανάλωση σκούρης σοκολάτας είναι ένας αποδεδειγμένος δρόμος για την υγεία και θα έπρεπε να το κάνω.

Choco Lite – σύνθεση, αντενδείξεις

Τι κάνουμε? Ξαπλώνουμε και πάλι. Έχουμε πεισθεί ότι όσο κάτι που τρώμε έχει κάποια εξαγώγιμη θρεπτική αξία, είναι καλό να το φάμε. Θα ξεχάσουμε “άνετα” την Choco Lite σύνθεση εξίσωση ενέργειας-σε-ενέργεια-έξω που αποτελεί τη βάση για σταθερό και υγιές βάρος. Επιμελώς αποφεύγουμε τη μυστική εσωτερική μας αναγνώριση ότι αυτό που ένα κοκαλιάρικο ή φυσιολογικό βάρος μπορεί να απολαύσει περιστασιακά, εμείς σε προγράμματα απώλειας βάρους δεν μπορούμε. Διαβεβαιώνουμε τον εαυτό μας ότι οι επιδοτήσεις είναι απαραίτητες για να διατηρήσουμε το ηθικό μας και να μας βοηθήσουν να μείνουμε στη διατροφή μας.

Ποια διατροφή; Κάθε σχέδιο απώλειας βάρους που μας υπόσχεται ότι μπορούμε να φάμε ό, τι θέλουμε (και θέλουμε πολλά) από κάθε συγκεκριμένο φαγητό και να μην αισθανόμαστε ποτέ πικρία πείνας είναι απλά μια απάτη. Ο περιορισμός της σύνθεση Choco Lite πρόσληψης τροφής μας σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να τρώμε τον τρόπο που έχουμε στο παρελθόν – θυμηθείτε, αυτό είναι που μας πήρε το λίπος στην πρώτη θέση.

Η απώλεια βάρους είναι σκληρή, βαρετή, απογοητευτική και γενικά απαλλαγμένη από μεγάλη ευχαρίστηση. Για τα λίγα δευτερόλεπτα της έννοιας αισθανόμαστε όταν βγαίνουμε στην κλίμακα και εντοπίζουμε μια οριστική απώλεια, Choco Lite αντενδείξεις πρέπει να υπομείνουμε ώρες και ημέρες να αρνηθούμε τι θα θέλαμε για να κάνουμε ό, τι πρέπει για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Η σοκολάτα, όπως και κάθε τρόφιμο που μας ενθουσιάζει και μας εμψυχώνει, κρατά τους σπόρους της καταστροφής του ελέγχου βάρους μέσα σ ‘αυτήν. Σε αντίθεση με τόσα πολλά τρόφιμα που μπορούμε να αποφύγουμε χωρίς μια οπίσθια ματιά, φέρνει έναν τοξικό πειρασμό που στοιχειώνει τα όνειρά μας, συνθλίβει τη θέληση μας και δολοφονεί τις αδιάκοπες προσπάθειές μας να ελέγξουμε τις Choco Lite αντενδείξεις ορέξεις μας. Προσφέρει την υπόσχεση του ουρανού: καθαρή ικανοποίηση για τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου μας.

Choco Lite – πώς να χρησιμοποιήσετε, παρενέργειες

Είναι ένα ισχυρό όπλο που αγγίζουμε επικίνδυνα. Είναι σχεδόν αδύνατο να το χειριστείτε με ασφάλεια – μια μπουκιά και οι περιορισμοί πέφτουν. Οι γεύσεις μας, οι Choco Lite πώς να χρησιμοποιήσετε γλώσσες μας, οι νευροδιαβιβαστές μας και η ίδια η ύπαρξή μας, όλα φωνάζουν για περισσότερα. Όπως οι τοξικομανείς είμαστε, ικετεύουμε για μια ακόμη λύση.

Είναι αδύνατο για έναν αλκοολικό να σταματήσει μετά το πρώτο ποτό, αδιανόητο για ένα κεφάλι μέτρο να περπατήσει μακριά, ενώ τα κρύσταλλα είναι ακόμα διαθέσιμα, από το ερώτημα για έναν καταναγκαστικό παίκτη να φύγει από το τραπέζι ενώ υπάρχουν style l μάρκες πώς να χρησιμοποιήσετε Choco Lite για να παίξετε. Για τον αληθινό overeater, μια γεύση του γλυκού, ομαλή γλυκά είναι μια δίαιτα θανάτου δίαιτα.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο βασανίστηκαν οι φρικιασμοί ελέγχου του βάρους μπορεί να χειριστεί ότι είναι μέσω της συνολικής αποχής. Μια μέρα τη φορά, πρέπει να καταπολεμήσουμε την επιθυμία για μια γεύση, ένα μπουκάλι, μια Choco Lite παρενέργειες ξυρισμένη γωνία ενός απαγορευμένου μπαρ. Όσο περισσότερο μπορούμε να αποφύγουμε τη γεύση, τόσο περισσότερη μνήμη θα εξασθενίσει αλλά, όπως και ο εξαρτημένος, ποτέ δεν θα εξαλείψουμε τελείως τις επιθυμίες και πρέπει συνεχώς να προφυλάξουμε από την υποτροπή.

Η υποκατάσταση μιας εναλλακτικής επιλογής σοκολάτας με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες ισοδυναμεί με την έναρξη ενός προγράμματος συντήρησης μεθαδόνης – δεν έχουμε πλέον υψηλή (αύξηση του βάρους), αλλά χρειαζόμαστε μια σταθερή Choco Lite παρενέργειες δοσολογία για να διατηρήσουμε μια αίσθηση ευεξίας. Όσο η γεύση της σοκολάτας είναι μια φρέσκια και ζωντανή μνήμη, ακόμα κι αν χρησιμοποιείται μια έκδοση χαμηλών θερμίδων, παραμένει η δελεάδα του πολύτιμου υλικού και τελικά θα κατακλύσει την “όχι” δύναμη μας και θα οδηγήσει στο φόβο όλων όσων yo-yo overweighters: αυτοκτονία διατροφής.

Choco lite - τιμή

Choco Lite – τιμή, από που να αγοράσω

Αγκαλιάζοντας τα χαρακτηριστικά απώλειας βάρους του κακάο, την πηγή όλων των σοκολάτες, μπορείτε να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να τους πετύχετε ακολουθώντας έξι βήματα.

1. Πρωινό νωρίς

Αναπτύξτε έναν τρόπο να αποκτήσετε 9 γραμμάρια πρωτεΐνης το συντομότερο δυνατό μετά το ξύπνημα το πρωί. Αυτό θα τροφοδοτήσει τη μηχανή καύσης λίπους σας και θα αρχίσετε να καίτε λίπος από εκείνο το σημείο. Συνήθως τιμή Choco Lite περιμένω λίγο πριν πάρω πρωινό, έτσι αμέσως μετά το ξύπνημα τρώω μια πρωτεϊνική ράβδο που έχει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης σαν σνακ, έτσι ώστε να καίω λίπος από τη στιγμή που ξυπνάω, μέχρι να φάω το πρώτο μου γεύμα της ημέρας. Δεν έχω καμία επιθυμία να σπαταλάω πιθανές ώρες αφυδάτωσης με λίπος.

2. Τρώτε πέντε έως επτά γεύματα την ημέρα

Διαδώστε την τροφοδοσία του σώματός σας όλη την ημέρα διαιρώντας το φαγητό σας σε τρία κύρια γεύματα με σνακ μεταξύ των γευμάτων, έτσι ώστε να τροφοδοτείτε τη μηχανή καύσης λίπους σας κάθε λίγες ώρες.

3. Τρώτε υγιεινή σοκολάτα

Ακολουθήστε κάθε κύριο γεύμα με μια ουγκιά σερβίρισμα υγιούς μαύρης σοκολάτας. Η υγιής σκοτεινή σοκολάτα θα ήταν τουλάχιστον 65% κακάο και θα ήταν βέλτιστα επεξεργασμένη με ψυχρή Choco Lite τιμή πρέσα και θα υποστεί επεξεργασία χωρίς ζάχαρη. Φυσικά, όσο λιγότερα είναι τα λιπαρά, τα κεριά, τα συμπληρώματα, η καφεΐνη, τα συντηρητικά κλπ., Τόσο το καλύτερο.

4. Οξυγονώστε

Οξυγονώστε τα κύτταρα σας με κίνηση. Δεν χρειάζεται να ασκείτε – στην πραγματικότητα – η άσκηση μπορεί να είναι αντιπαραγωγική μακροπρόθεσμα. Τι συνέβη με τους φίλους μου που τρέχουν, πηδούν, ασκούν και γυρίζουν σε μια προσπάθεια να παραμείνουν υγιείς και αδύναμοι τα τελευταία τριάντα χρόνια; Πολλοί είχαν τραυματισμούς στα γόνατα, τους Choco Lite από που να αγοράσω ώμους, τους γοφούς, την πλάτη, τις κνήμες, τα χέρια, τους ώμους, το λαιμό, τα πόδια και τα πόδια, καθώς και τις σχετικές χειρουργικές επεμβάσεις! Επιπλέον, πρέπει να αυξάνουν τακτικά τα σχήματα άσκησης ώστε να αντισταθμίζουν την ικανότητα του οργανισμού να προσαρμόζει το μεταβολισμό στις ενεργειακές ανάγκες του σώματός σας.

5. Ενυδατική

Το πιο υπερβολικά χρησιμοποιημένο άκρο απώλειας βάρους είναι υποχρεωτικό για την υγιή απώλεια βάρους. Χωρίς σωστή ενυδάτωση, το σώμα μας αποθηκεύει λίπος, απώλεια βάρους επιβραδύνει ή σταματά, μειώνεται η πέψη και μειώνεται η μυϊκή απόδοση.

6. Πάρτε τα ζεύγη σας

Χρησιμοποιήστε τη φόρμουλα 8×8 για να πάρετε την καλύτερη απώλεια βάρους από τον ύπνο σας. Πάρτε το τελευταίο σας ποτήρι νερό με ουγγιά, πριν γυρίσετε – έτσι ώστε να μην Choco Lite από που να αγοράσω πάτε στο κρεβάτι αφυδατωμένο – και να χάσετε βάρος ενώ κοιμάστε για οκτώ με δέκα ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *