Home - Αδυνάτισμα - Chocolate Slim – νόστιμο ποτό για απώλεια βάρους – συστατικά – 2019 ενημέρωση

Chocolate Slim – νόστιμο ποτό για απώλεια βάρους – συστατικά – 2019 ενημέρωση

Posted on July 5, 2019 in Αδυνάτισμα

Chocolate Slim - σύνθεση Υπάρχουν περίπου 108 εκατομμύρια Αμερικανοί που είναι είτε λίγο υπέρβαροι, είτε παλεύουν την παχυσαρκία. Chocolate Slim Αυτό είναι το 61% των ενηλίκων! Δυστυχώς, περίπου το 95% αυτών που είναι σε θέση να μειώσουν το βάρος θα τα κερδίσει πίσω μέσα σε λίγα χρόνια. Η σκέψη για αυτό πραγματικά με απογοητεύει σε ένα σημείο που προτιμώ να μην συζητήσω. Ένας σημαντικός παράγοντας για το λόγο αυτό είναι το φαγητό ανθυγιεινό ρίχνεται στα πρόσωπά μας κάθε τρία λεπτά στην τηλεόραση μαζί με κατανομή των τυπωμένων διαφημίσεων.

Για να μην αναφέρουμε ότι στη σημερινή οικονομία είναι συνήθως φθηνότερη. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στη διατήρηση του σωματικού βάρους που μπορεί να έχουν κυριολεκτικά δουλέψει τα άκρα Chocolate Slim τους για να χάσουν, μπορεί να είναι η ανεπαρκής εκπαίδευση και καθοδήγηση. Είτε λείπει η προώθηση των γνώσεών τους στη διατροφή, είτε ακόμη και η έλλειψη γνώσης σε συμπληρώματα που βοηθούν στη δίαιτα και τη συντήρηση.

Chocolate Slim – παρενέργειες, αποτέλεσμα

Επί του παρόντος, 30 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως δαπανώνται κάθε χρόνο στη βιομηχανία απώλειας βάρους! Πολλά από αυτά τα χρήματα σπαταλούνται Chocolate Slim παρενέργειες προσπαθώντας να βρουν τα κατάλληλα συμπληρώματα, το κατάλληλο μείγμα συμπληρωμάτων ή απλά σπαταλάται σε συμπληρώματα που ειλικρινά απλά δεν κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο!

Σκέφτηκα ότι θα σας βοηθήσω να εξοικονομήσετε κάποια από αυτά τα χρήματα που θα είχατε ξοδέψει αναζητώντας αυτό το “Magic Diet Pill” και απλά να σας δώσω τρία υπέροχα Φυσικά Συμπληρώματα που κάνουν μια φανταστική δουλειά βοηθώντας στην απώλεια βάρους και τη συντήρηση.

Το κύριο συμπλήρωμα είναι η 7-κετο (7-κετοϋδροεπιανδροστερόνη). Το 7-κετο είναι στην πραγματικότητα ένας ασφαλής μεταβολίτης DHEA και έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών και μελετών. Το 7-κετο, όπως η DHEA, παίζει ένα ρόλο σε μια ευρεία σειρά λειτουργιών παρενέργειες Chocolate Slim του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της ανοσοαπόκρισης, της μνήμης, της ακεραιότητας του δέρματος και, κυρίως, για το θέμα αυτού του άρθρου, απώλεια λίπους!

Το 7-κετο έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη δραστηριότητα των ενζύμων που σχετίζονται με το μεταβολισμό και έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθάει να ξεκουραστεί το καθορισμένο σημείο, το οποίο είναι σίγουρα τεράστιο

Βασικά, η θεωρία του ορισμένου σημείου δηλώνει ότι ο μεταβολισμός ενός ατόμου θα προσαρμοστεί για να διατηρήσει ένα βάρος στο οποίο είναι άνετο. Κάθε φορά Chocolate Slim αποτέλεσμα που περιορίζουμε τις θερμίδες μας ώστε να μειώσουμε τα κιλά, ο ρυθμός μεταβολισμού μας πέφτει για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα αποθέματα λίπους μας.

Chocolate Slim - Ελλάδα

Αυτό είναι μόνο το εργαλείο του σώματος / φύσης για την αποτροπή της πείνας, που δεν θα αλλάξει ποτέ. Όταν χάσαμε το βάρος και δεν κόβουμε τις θερμίδες μας, η μεταβολική διαδικασία θα επανέλθει σε υψηλότερο ρυθμό λειτουργίας. Το σώμα σας έχει ένα γενετικά καθορισμένο βάρος καθορισμένου σημείου που ελέγχεται από μεταβολικές ορμόνες και ένζυμα λιπωδών Chocolate Slim αποτέλεσμα κυττάρων. Το 7-κετο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη δραστικότητα αυτών των ενζύμων που σχετίζονται με το μεταβολισμό.

Chocolate Slim – Ελλάδα, γνώμες

Έχει πρόσφατα αποδειχθεί ότι η DHEA καθώς και τα παράγωγά της (7-κετο) βοηθούν στη ρύθμιση σωματικού βάρους. Σε ορισμένες μελέτες της DHEA, έχει Chocolate Slim Ελλάδα προκαλέσει τα πειραματόζωα να τρώνε περισσότερο, αλλά καταστέλλουν το κέρδος βάρους τους. Σε μία μελέτη χωρίς DHEA, μια μείωση κατά 50% της ποσότητας των τροφίμων που λήφθηκε μέσα σε μια περίοδο 24 ωρών για να επιτευχθεί η ίδια ποσότητα αλλαγών βάρους που παρατηρήθηκαν κατά τη λήψη DHEA.

Όμως, τα άτομα που λαμβάνουν DHEA δεν άλλαξαν την κατανάλωση τροφής για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα απώλειας βάρους.

Το 7-κετο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην αύξηση της δραστηριότητας Chocolate Slim Ελλάδα εντός της θυρεοειδούς ορμόνης Τ-3. Το 7-κετο προσφέρει τα περισσότερα από τα οφέλη της DHEA χωρίς να μετατρέψει τις ορμονικές ορμόνες σε οιστρογόνα και τεστοστερόνη, αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλές τόσο για τις κυρίες όσο και για τους άνδρες! Δεν έχουν αναφερθεί μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα τη λήψη 7-κετο. Σε όλα που έχω διαβάσει και στους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα, κυρίες και άνδρες, η προτεινόμενη Chocolate Slim γνώμες ημερήσια δόση είναι 1.000mg 2x ημερησίως.

Το επόμενο συμπλήρωμα είναι το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ). Το CLA είναι ένα φυσικό συστατικό που απαντάται σε ζωικά και γαλακτοκομικά λίπη όπως το βόειο κρέας, τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, τα πουλερικά, τα αυγά και το καλαμποκέλαιο. Το έντερο μας παράγει CLA φυσικά από το λινελαϊκό οξύ. Δεν κάνει ένα μεγάλο λίπος κύτταρο λίγο, αυτό που κάνει είναι να αποτρέψει ένα μικρό Chocolate Slim γνώμες λίπος κύτταρο από να πάρει μεγάλη. Έχουν ήδη γίνει μελέτες που έδειξαν ότι για να λάβετε πραγματικά την επιθυμητή επίδραση του CLA στο σωματικό σας λίπος, θα χρειαστεί να πάρετε περίπου 4.000mg ή 4g CLA ημερησίως.

Chocolate Slim – σύνθεση, αντενδείξεις

Δεδομένου ότι το CLA είναι ένα λιπαρό οξύ, θα πρέπει να το πάρετε τακτικά για περίπου 2-3 Chocolate Slim σύνθεση ​​εβδομάδες και να το αφήσετε να συσσωρευτεί στο σώμα σας πριν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Έχει προταθεί να έχετε κάποιο είδος συμπληρώματος ινών ή να ενισχύσετε την ποσότητα ινών στη διατροφή σας για να σας βοηθήσουμε να βοηθήσετε στην “Εξόρυξη” του μεταβολιζόμενου λίπους από το σώμα σας. Ειλικρινά όμως, αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να γίνει ανεξάρτητα από το στυλ του συμπληρώματος απώλειας βάρους. σύνθεση Chocolate Slim Διαδραματίζει πραγματικά σημαντικό ρόλο στην απώλεια ανεπιθύμητου βάρους.

Το CLA έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον ρυθμό μεταβολισμού, μειώνει το κοιλιακό λίπος, αυξάνει την μυϊκή ανάπτυξη, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκερίδια, μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη, βοηθά στη μείωση των αλλεργικών αντιδράσεων που προκαλούνται από τρόφιμα και ενισχύει επίσης Chocolate Slim αντενδείξεις το ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν σκέφτεστε να παίρνετε CLA για βοήθεια με απώλεια βάρους, λάβετε υπόψη ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση και θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα δίαιτας και άσκησης για να το αδυνατίσετε και να το κρατήσετε μακριά.

Το τρίτο και τελευταίο συμπλήρωμα που εγώ Σχεδιάζω να αναφερθώ σε αυτό το άρθρο είναι η L-καρνιτίνη. Ο κύριος και σπουδαιότερος ρόλος που διαδραματίζει η καρνιτίνη στο σώμα είναι η οξείδωση, ή καλύτερα γνωστή ως καύση, τήξη, και ακόμη και σε κάποιο κύκλο αντενδείξεις Chocolate Slim Διαλυτοποίηση του λίπους Φυσικά! Αφού το λίπος οξειδωθεί, χρησιμοποιείται ως φυσική πηγή ενέργειας. Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της L-Carnitine, το έχω παίρνει τακτικά εδώ και πολλά χρόνια.

Chocolate Slim – δικαστήριο, σε απευθείας σύνδεση

Βασικά, αυτό που κάνει η L-καρνιτίνη είναι ότι παίρνει το λίπος στο σώμα μας στο “Fatnace Fat” (μιτοχόνδρια) στα κύτταρά μας. Μόλις πέσει το λίπος στον “φούρνο” καίγεται και μετατρέπεται σε μια φυσική παροχή “άνθρακα” ή ενέργειας, Chocolate Slim δικαστήριο με τη σειρά του μας δίνει επίσης περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια προπονήσεων και πολλές άλλες πτυχές της καθημερινής ζωής. Ανεξάρτητα από το πόσο ασκείστε ή πώς “επί τόπου” έχετε το σχέδιο διατροφής σας, αν το λίπος δεν φτάσει στα μιτοχόνδρια δεν μπορεί να οξειδωθεί (καμένη)!

Συμπληρώνοντας τη διατροφή σας με την L-καρνιτίνη μπορεί να απελευθερώσει την αποθηκευμένη ενέργεια, το σώμα χρειάζεται να δημιουργήσει νέους μυϊκούς ιστούς, να ενισχύσει την ενέργειά σας και να επιταχύνει τη φυσική απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχουν δικαστήριο Chocolate Slim ανεπιθύμητες παρενέργειες της παρατεταμένης συμπλήρωσης της L-καρνιτίνης καθώς είναι φυσικό και εύκολα βρίσκεται στο σώμα μας. Ξεκινώντας με τουλάχιστον 1.500 mg L-καρνιτίνης καθημερινά είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Αν έχετε μεταβολική αντίσταση οπουδήποτε από 3.000-7.000mg ημερησίως είναι απαραίτητη. Προσωπικά, μου αρέσει να Chocolate Slim λαμβάνω 2.000-3.500mg ημερησίως, έχω πραγματικά καλά αποτελέσματα που το κάνουν.

Αυτά τα τρία φυσικά χάπια απώλειας βάρους είναι μεγάλα από μόνοι τους ή λαμβάνονται με προϊόντα. Εγώ επέλεξα να γράψω για αυτά τα τρία σήμερα γιατί τα παίρνω σήμερα. Τους έχω στοιβάζονται προηγουμένως και αγαπώ τα τελικά αποτελέσματα που έχω από αυτό. Αυτό που προσωπικά κάνω είναι να παίρνω 4g AST CLA καθημερινά, Chocolate Slim σε απευθείας σύνδεση σπάζοντας το σε δύο δόσεις, το ένα με πρωινό καθώς και άλλα με το απογευματινό γεύμα μου. Για την L-καρνιτίνη, χρησιμοποιώ την ακετυλο L-καρνιτίνη της Dymatize Nutrition.

Παίρνω τρία καπάκια (1.500mg) με πρωινό και άλλα 3 καπάκια με μεσημεριανό γεύμα. Για το 7-Keto (DHEA) χρησιμοποιώ το 7-Keto της Twinlab. Παίρνω αυτό το καπάκι με πρωινό, έτσι έξι χάπια με πρωινό συνολικά, και άλλα περίπου μια ώρα πριν πάω για ύπνο. Παίρνω ένα πριν πάω για ύπνο γιατί ανακάλυψα ότι κοιμάμαι καλύτερα. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν σε απευθείας σύνδεση Chocolate Slim μελέτες που δείχνουν ότι βοηθά με την σωστή R.E.M. τον ύπνο, αλλά σίγουρα κοιμάμαι καλά κάνοντας αυτόν τον τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *