Home - Σπίτι&Γκαράζ - Dynamite φερομόνη ψαριών – ενημερώθηκε το 2019 – αποτελέσματα – σχόλια

Dynamite φερομόνη ψαριών – ενημερώθηκε το 2019 – αποτελέσματα – σχόλια

Posted on June 28, 2019 in Σπίτι&Γκαράζ

Dynamite - σχόλια Πιθανότατα να χρησιμοποιείτε δολώματα σφαιριδίων. Αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο στη χρήση, την προσαρμογή, την ενίσχυση και ακόμη και την παραγωγή σφαιριδίων από ό, τι οι περισσότεροι ψαράδες συνειδητοποίησαν ποτέ! Dynamite Μπορείτε να έχετε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία εκμεταλλευόμενοι τα σφαιρίδια, όταν γνωρίζετε πολύ περισσότερα γι ‘αυτά και τι να κάνετε για να βελτιώσετε σημαντικά κάθε δόλωμα σφαιριδίων! Καλύτερα μπορείτε ακόμα να φτιάξετε τα σπιτικά σας σφαιρίδια και να δώσετε στα ψάρια σας τους μέγιστους λόγους να ταΐσετε χρησιμοποιώντας απίστευτα ισχυρά συστατικά και ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά. διαβάστε τώρα τώρα!

Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία οι περισσότεροι ψαράδες κυπρίνοι χρησιμοποίησαν σφαιρίδια πέστροφας κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο και η επιλογή των σφαιριδίων ήταν αρκετά περιορισμένη σε σύγκριση με σήμερα. Τα σφαιρίδια Dynamite συνήθως γέμιζαν και φτιάχνονταν σε μπογιές και δολώματα. Τα σφαιρίδια χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως ελεύθερα δολώματα, αλλά συνήθως εισήχθησαν απλώς χωρίς πρόσθετες επεξεργασίες ή προσαρμογές για να καταστούν πολύ πιο αποτελεσματικά στην παρασκευή ψαριών.

Dynamite – δικαστήριο, απάτη

Το πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι τα σφαιρίδια, όπως τα σφαιρίδια πέστροφας, τα σφαιρίδια σολομού και τα ιζήματα χάλιμπατ, έχουν σχεδιαστεί για να βάζουν βάρος σε εκτρεφόμενα ψάρια Dynamite δικαστήριο για μέγιστο κέρδος. Δεν βελτιστοποιούνται για να τροφοδοτούν τα ψάρια περισσότερο από όλα. Είναι βελτιστοποιημένα για να εξασφαλίσουν ότι οι περισσότερες ζωοτροφές μεταφέρονται αποτελεσματικά βιολογικώς, έτσι ώστε ο αγρότης να έχει υγιή, ταχέως αναπτυσσόμενα ψάρια, για να επωφεληθεί περισσότερο.

Η απόδοση της ενεργοποίησης των τροφών δεν είναι ο κύριος στόχος καθόλου! Αυτό το σημείο είναι ένα τεράστιο που πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε δικαστήριο Dynamite σφαιρίδια που δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ψάρεμα κυπρίνων! Αυτό το σημείο σημαίνει ότι πρέπει να επεξεργάζεστε τα σφαιρίδια για να μεγιστοποιήσετε τις επιπτώσεις ενεργοποίησης της τροφής τους!

Ίσως να υποθέσετε ότι, για παράδειγμα, τα σφαιρίδια χαλιούλας είναι ιδανικά για τον κυπρίνο, ωστόσο σίγουρα δεν είναι ιδανικά για υγεία και σίγουρα δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για μέγιστο αριθμό τσιμπήματα. Αυτά τα σφαιρίδια έχουν σχεδιαστεί για ψάρια με υψηλότερες Dynamite απάτη απαιτήσεις σε πρωτεΐνες και υψηλότερη ενεργειακή απαίτηση που επιπλέον σημαίνει ότι αυτά τα θαλάσσια ψάρια και σολομοειδή όπως ο σολομός και η πέστροφα έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε λάδι από τον κυπρίνο, καθώς ο μεταβολισμός του κυπρίνου είναι χαμηλότερος από ό, τι αυτά τα άλλα ψάρια.

Τα ιζήματα Halibut είναι υψηλό πετρέλαιο και χρησιμοποιούνται σε όγκους από τους αριθμούς των ψαράδων όλη την ώρα στις λίμνες είναι κακή νέα για τους κυπρίνους, καθώς αυτό εξισορροπεί την ικανότητά τους να παράγουν ενέργεια και να καίει αποθηκευμένα λίπη και γλυκογόνο μέσα και γύρω από τα κύρια όργανα Dynamite απάτη και επηρεάζει τα τριγλυκερίδια του αίματος χοληστερόλη στο σώμα επιβλαβή. Οι υψηλές επιπτώσεις του πετρελαίου παράγουν έλλειψη βιταμίνης Ε και καθώς αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, αυτό μειώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και άλλους ρόλους και λειτουργίες στον κυπρίνο.

Το λιπώδες ήπαρ είναι μόνο ένα σύμπτωμα των υπερβολικών σαλμονιδών και της χρήσης πελλετών από τα κοπάδια των ψαράδων που χρησιμοποιούν αυτά στα μίγματα προϊόντων SPV και PVA και ως άλλες μορφές ελεύθερων δολωμάτων. Είναι τρελός πόσοι κυπρινοί έχουν διευρυμένα συκώτια που σχηματίζουν μια διόγκωση στην πλευρά τους που τόσοι πολλοί ψαράδες αγνοούν απλά δεν συνειδητοποιούν ότι βλάπτουν την υγεία των ψαριών χρησιμοποιώντας τέτοια σφαιρίδια!

Dynamite Οι επιπτώσεις συρρικνώνονται και στην πραγματικότητα επιβραδύνουν την αλιεία ειδικά το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη, επειδή η υπερβολική και άγνοια χρήση των σφαιριδίων από τις μάζες απλά σημαίνει ότι τόσο πολύ πετρέλαιο μετατρέπεται και αποθηκεύεται για ζωτική ενέργεια, απαιτείται έξω από τις βέλτιστες θερμοκρασίες νερού για τη διατροφή των κυπρίνων!

Dynamite - Ελλάδα

Dynamite – ανασκόπηση, παρενέργειες

Ήμουν οπαδός λιπαρών δολωμάτων ψαριών και λιπαρών σβώλων, αλλά τώρα δεν ξέρω Dynamite ανασκόπηση τι βλάπτουν. Την πρώτη ημέρα της χρήσης σφαιριδίων χάλιμπατ προτού το κοπάδι πήδηξε στη ζώνη του ποδηλάτου, χρησιμοποίησα τρεις βαθμίδες από αυτές, καθεμία από τις οποίες είχε διαφορετικό ρυθμό διάσπασης σε διαφορετικά επίπεδα εξαρτημάτων.

Αυτό έκανε για μια μεγάλη αλιεία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ αυτή την κλιμακωτή κατανομή για να είναι πολύ δύσκολο για τα ψάρια να εντοπίσουν ποιο δόλωμα ήταν το δόλωμα γάντζο.

Στην πραγματικότητα, μετά από πολλές αρχικές επιτυχίες, πήρε μόνο τα ψάρια στην τοπική λίμνη μου για 5 εβδομάδες για να ξεκινήσει να βγαίνει από σφαιρίδια χαλιμποτάρι και να αρχίσει να τα Dynamite ανασκόπηση μαζεύει με μεγάλη προσοχή, μέχρι το σημείο όπου οι αριθμοί των δαγκωμάτων αποκόπηκαν και μια αξιοσημείωτη πτώση στα μεγαλύτερα τα ψάρια παρατηρήθηκαν σε σύγκριση με την αρχική χρήση.

Αλλάξα την προσέγγισή μου κόβοντας τα μεγάλα σφαιρίδια που χρησιμοποιούσα σε θραύσματα και ελαττώνοντας τους συνδέσμους μου. Και πάλι αυτή η Dynamite παρενέργειες προσέγγιση λειτούργησε για λίγο, αλλά το κύριο πρόβλημα ήταν ότι το δόλωμα δεν ήταν και πάλι και τα ψάρια γνώριζαν ότι ήταν επικίνδυνα, παρόλο που σε αυτά.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεπεραστεί η προσοχή των ψαριών χρησιμοποιώντας τη δική σας δημιουργικότητα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουσκωτά πλαστά σφαιρίδια στις εξέδρες. Μπορείτε να συγκαλύψετε το άγκιστρο και την εξέδρα με πάστα σφαιριδίων. Μπορείτε να παρενέργειες Dynamite κάνετε boilies pellet σε εναλλακτικά σχήματα, υφές, με διαφορετικές γεύσεις και χρώματα και ούτω καθεξής. Υπάρχουν πολλές έτοιμες παστίλι σφαιριδίων και boilies σφαιριδίων στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των pop μέχρι τα δολώματα και ουδέτερο τύπου buoyancy wafter δολώματα που αναιρούν το βάρος του γάντζου. Αυτό είναι ένα πολύ ζωτικό σημείο για να ξεγελάσετε τα ψάρια.

Dynamite – σύνθεση, συστατικά

Κατά προτίμηση θα αξιοποιήσετε πλήρως τη νέα γενιά ειδικά σχεδιασμένων σφαιριδίων κυπρίνων που είναι διαθέσιμα σήμερα. Αλλά μερικοί είναι πολύ καλύτεροι από Dynamite σύνθεση άλλους. Και πάλι πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα ψάρια γίνονται επιφυλακτικά γνωστά προϊόντα πολύ γρήγορα και ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος να μειώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας όταν μπορείτε να είστε πολύ fνα εισαγάγει ένα νέο δόλωμα σε νερό. Για να εγγυηθείτε αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα καθιστώντας τα δικά σας σπιτικά σφαιρίδια να είναι το πιο ισχυρό πλεονέκτημα, όπως γνωρίζω από την εμπειρία.

Πρέπει να σκεφτείτε γιατί τα σφαιρίδια είναι πολύ επιτυχημένα. Αρχικά τα δολώματα που χρησιμοποιήθηκαν για την αλιεία κυπρίνων ήταν κυρίως υδατοδιαλυτά και γι ‘αυτό τα δολώματα αυτά δούλεψαν Dynamite σύνθεση τόσο καλά όσο τα συστατικά τους μπορούσαν να αντιδράσουν με το νερό και ως αποτέλεσμα να επηρεάζουν αποτελεσματικά τους υποδοχείς των ψαριών. Τα δονούμενα δολώματα και τα δολώματα μικρών σωματιδίων με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και σφαιρίδια πέστροφας ήταν από τα κύρια δολώματα που χρησιμοποιούνται για την αλιεία κυπρίνων πριν από την έλευση των έτοιμων δολωμάτων.

Μπορείτε να κάνετε σχεδόν όλα τα πράγματα σε μορφή pellet όπως μπορείτε με τα βραστά δολώματα χρησιμοποιώντας την ίδια τεράστια γκάμα των συστατικών Dynamite συστατικά και των υγρών, αλλά προσωπικά προτιμώ τις μορφές δόλωμα και το σμήνος δολώματος και αποφύγετε τα θερμά δολώματα για έναν τεράστιο κατάλογο λόγων!

Τα βρασμένα δολώματα είναι μια μορφή δολώματος που μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματική από πολλές άλλες μορφές δολώματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κυπρίνος συναντούσε κίνδυνο με βαριά στρογγυλά ή κυλινδρικά δολώματα που περιείχαν αυγά για δεκαετίες και τα συμβατικά μεγέθη σχήματα, επιφανειακές υφές, συστατικά και Dynamite συστατικά υγρά και γενικά χαρακτηριστικά σημαίνει ότι οι βολές είναι πολύ εύκολο να συσχετιστούν με τον κίνδυνο από το προηγούμενο γάντζο τους.

Dynamite – τιμή, σε απευθείας σύνδεση

Μπορείτε φυσικά να εφαρμόσετε όλη τη θεωρία των δολωμάτων και τα συστατικά και τα πρόσθετα και ούτω Dynamite τιμή καθεξής σε σφαιρίδια για να δημιουργήσετε υδατοδιαλυτά δολώματα. Αλλά φυσικά μπορείτε επίσης να κάνετε σπιτικά δολώματα που δεν είναι στρογγυλά, που έχουν τραχιά υφή και εντελώς εναλλακτικά προφίλ διατροφής και εντελώς εναλλακτικά συστατικά και πρόσθετα κλπ σε σύγκριση με πάνω από το 90 τοις εκατό των έτοιμων δολωμάτων. τιμή Dynamite Αυτά τα μοναδικά σπιτικά δολώματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε εναλλακτικό σχήμα, καθώς δεν είναι απαραίτητο να κατασκευάζονται με μηχανική κύλιση ή με εξώθηση ή θέρμανση!

Dynamite -  σύνθεση Η παρασκευή σπιτικών σφαιριδίων σημαίνει Dynamite σε απευθείας σύνδεση ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις συνταγές σας με εξαιρετική ακρίβεια για τις κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα και επίσης για τις θερμότερες θερινές θερμοκρασίες, ώστε να εκμεταλλευτείτε την πρακτική λειτουργία και τις χημικές και φυσιολογικές απόψεις κλπ. Του κυπρίνου στο μεγαλύτερο σχήμα των πραγμάτων όλο το χρόνο.

Είμαι ένας εμμονή με το σπιτικό δόλωμα για δεκαετίες από τότε που παρατήρησα ότι τα νέα έτοιμα δολώματα από τις εταιρείες δόλωμα θα μπορούσε εύκολα να αλιεύονται. Στην πραγματικότητα, τα πιο έτοιμα δολώματα που είναι στρογγυλά ή βαρελοειδώς διαμορφωμένα και λειωμένα σε επιφάνεια Dynamite σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούνται από τις μάζες σε ένα συγκεκριμένο νερό, τόσο ευκολότερα τα δολώματα αυτά είναι να ψαρεύουν χρησιμοποιώντας έτοιμα δολώματα.

Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός ότι μπορείτε να απομακρύνετε συστηματικά από τις δικές σας μορφές δολωμάτων και τις συνταγές δολώματος οποιαδήποτε κοινά χρησιμοποιούμενη ουσία και μπορείτε να δημιουργήσετε δολώματα τόσο διαφορετικά ως προς τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά που έχετε αφαιρέσει σχεδόν όλους τους λόγους για τους κυπρίνους να είναι προσεκτικοί τους.

Φυσικά ο κυπρίνος είναι επιφυλακτικός των δολωμάτων που έχουν αγκιστρωθεί πριν και αυτό σημαίνει για μένα ότι τα έτοιμα δολώματα είναι μόνο ένας συμβιβασμός για τους ψαράδες είτε χωρίς το χρόνο ή το όραμα να χρησιμοποιούν ανώτερες λύσεις.

Ακόμη και αν συνταγογραφείτε μια συνταγή δόλωμα και την έλασης από μια εταιρία δολωμάτων το γεγονός είναι ότι έχετε μόλις χάσει ένα σημαντικό δυνητικό πλεονέκτημα έναντι των κυπριακών αμυντικών ενστικτωμάτων και ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτα η Dynamite επιφάνεια, το σχήμα και η πυκνότητα των δολωμάτων θα σε κάποιες τρόπο είναι σχεδόν σίγουρα παρόμοια με τα περισσότερα άλλα έτοιμα δολώματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *