Home - Αδυνάτισμα - Eco Slim συμπλήρωμα διατροφής – αναθεώρηση 2019 – σύνθεση – τιμή

Eco Slim συμπλήρωμα διατροφής – αναθεώρηση 2019 – σύνθεση – τιμή

Posted on July 2, 2019 in Αδυνάτισμα

Eco Slim - ανασκόπηση Εάν πάσχετε από υπερβολικό βάρος, πιθανότατα έχετε θέσει μια ερώτηση “Πώς μπορώ να χάσω βάρος με τη βοήθεια χάπια Eco Slim απώλειας βάρους, και ποια χάπια είναι τα πιο αποτελεσματικά;”

Οι πιο αποτελεσματικές πρακτικές απώλειας βάρους περιλαμβάνουν την αλλαγή του σιτηρεσίου σας και την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Αλλά στα αρχικά στάδια των χάπια απώλειας βάρους μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση και να επιταχύνετε σημαντικά την απώλεια βάρους.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω ποια χάπια απώλειας βάρους είναι τα πιο αποτελεσματικά ως μέσο Eco Slim για γρήγορη και υγιή απώλεια βάρους.

Eco Slim – σχόλια, Ελλάδα

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία διαφορετικών μαρκών χάπια απώλειας βάρους υπάρχουν αρκετοί βασικοί τύποι που διαφέρουν από τον τρόπο που επηρεάζουν το σώμα μας.

Κατασταλτικά της όρεξης

Αυτό είναι το Eco Slim σχόλια πιο διαδεδομένο μέσο απώλειας βάρους. Τα κατασταλτικά της όρεξης προέκυψαν από τη δεκαετία του 1950 του περασμένου αιώνα.

Κατά κανόνα, τα συστατικά των κατασταλτικών της όρεξης περιορίζουν τη δραστηριότητα των τμημάτων του εγκεφάλου μας, που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της όρεξης. Τα κατασταλτικά της όρεξης είναι αρκετά αποτελεσματικά ως μέθοδος καταπολέμησης του υπερβολικού σχόλια Eco Slim βάρους και βοήθησαν στην απώλεια βάρους πολλών ανθρώπων κατά τη διάρκεια δεκαετιών.

Αλλά η πλειονότητα των κατασταλτικών της όρεξης είναι συνταγογραφούμενα ανορεκτικά που συνταγογραφούνται από το γιατρό. Περιέχουν επίσης χημικά συστατικά και μπορείτε να αντιμετωπίζετε παρενέργειες κατά τη χρήση τους. Οι πιο γνωστές μάρκες είναι η Phentermine, Meridia. Eco Slim Ελλάδα Μεταξύ των φυσικών καταστολέων της όρεξης Hoodia Gordonii έγινε διάσημος, αλλά θα πρέπει καλύτερα να αποφύγετε να το αγοράσετε, καθώς μπορείτε να πάρετε μια απάτη και να μην δείτε καθόλου επίδραση καταστολής της όρεξης.

Θα δείτε την επίδραση από τη λήψη κατασταλτικών της όρεξης, εάν τα συνδυάσετε με σωματική δραστηριότητα και υπακούοντας στην κατάλληλη διατροφή.

Καυστήρες λίπους

Λοιπόν, η πιο δημοφιλής ομάδα χάπια απώλειας βάρους. Οι καυστήρες λίπους δεν καίγουν πραγματικά το λίπος σας, αλλά συμβάλλουν στην έναρξη ειδικών διαδικασιών που είναι υπεύθυνες για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα σας. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με θερμογένεση και λυποποίηση.

Ορισμένοι καυστήρες λίπους είναι πραγματικά αποτελεσματικοί και σας βοηθούν να φτάσετε στην απώλεια βάρους σας γρηγορότερα από ότι συνήθως, αλλά η επίδραση Ελλάδα Eco Slim των ενεργειών λίπους καυστήρων είναι βραχύβια, οπότε η λήψη λίπους καυστήρων για μακροχρόνια απώλεια βάρους δεν είναι απαραίτητη, .

Εκτός αυτού, υπάρχει κίνδυνος οι καυστήρες λίπους να χρησιμοποιούν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά που οδηγούν σε σοβαρές βλάβες στο νευρικό σας σύστημα, τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή σας πίεση.

Μόλις οι δημοφιλείς ephedra και ma-huand βρέθηκαν σε λίπους καυστήρες, τελικά απαγορεύτηκε από FDA μετά από πολλά θανατηφόρα αποτελέσματα που συνδέονται με τη χρήση τους.

Αναστολείς λίπους

Σήμερα οι αναστολείς λίπους θεωρούνται τα πιο ουδέτερα χάπια με αποτελεσματικότητα εγκεκριμένα από σοβαρές κλινικές μελέτες καθώς και πολλές ιστορίες επιτυχίας απώλειας βάρους.

Eco Slim - παρενέργειεςΤα συστατικά των αναστολέων λίπους εμποδίζουν τη δράση λιπάσης, η οποία είναι υπεύθυνη για την αφομοίωση των λιπών από το σώμα σας. Έτσι, μέρος των λιπών από τα γεύματα που έχετε φάει περνάει μέσα από το σώμα σας αδέσποτα και οδηγείται φυσικά.

Μπορείτε να φάτε λιπαρά τρόφιμα και μην φοβάστε να κερδίσετε βάρος, καθώς το μέρος των λιπών μπλοκάρεται από τους αναστολείς λίπους. Επιπλέον, οι αναστολείς λίπους Eco Slim δεν επηρεάζουν το νευρικό σας σύστημα και οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου συμβουλεύουν τη χρήση αναστολέων λίπους για μακροχρόνια και ουσιαστική απώλεια βάρους.

Eco Slim – απάτη, συστατικά

Οι πιο γνωστοί χημικώς αποκλεισμένοι αναστολείς λιπών είναι το Xenical και το Eco Slim απάτη αναλογικό αντιδραστήριο Alli που δεν έχει συνταγογραφηθεί. Λόγω της αφύσικης προέλευσης, αυτά τα χάπια απώλειας βάρους έχουν παρενέργειες, όπως χαλαρά κόπρανα και ελαιώδη διαρροή στο εσώρουχό σας.

Ο πιο γνωστός και δημοφιλής φυσικός αναστολέας λίπους είναι το Proactol, το οποίο δεσμεύει τα λίπη σε φαύλο διάλυμα και ως εκ τούτου δεν έχει παρενέργειες. Συνιστάται από τους κορυφαίους επαγγελματίες απάτη Eco Slim υγείας και απώλειας βάρους. Ας πούμε, πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Proactol για μακροχρόνια απώλεια βάρους και παρατήρησαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που παρέχονται θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστείτε στους τύπους χάπια απώλειας βάρους και να κάνετε Eco Slim συστατικά σωστή απόφαση. Τα πιο αποτελεσματικά χάπια απώλειας βάρους είναι τα χάπια που θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε τις προσπάθειές σας χωρίς να επηρεάσετε την υγεία σας.

Τα κατασταλτικά της όρεξης και οι καυστήρες λίπους μπορεί να είναι μια καλή λύση για βραχυπρόθεσμη απώλεια βάρους, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από λίγα λίρες πριν από διακοπές ή κάποιο σημαντικό γεγονός. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν επιβλαβή εξαρτήματα.

Οι αναστολείς λίπους είναι μια μεγάλη λύση αν ενδιαφέρεστε για μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και χρειάζεστε πιο σοβαρή αλλά ασφαλής υποστήριξη στις προσπάθειες Eco Slim συστατικά απώλειας βάρους σας.

Τέλος πάντων, χάπια απώλειας βάρους είναι μόνο ένα από τα στοιχεία της επιτυχούς απώλειας βάρους, και οι δικές σας προσπάθειες είναι η εγγύηση της γρήγορης και μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Επιθυμείτε μια νέα εμφάνιση. Ο ένας γεμάτος με μια σειρά από όμορφους, συμπαγείς μύες ab μαζί με μια λεπτότερη μέση. Οι μεγάλες ειδήσεις είναι ότι είναι εφικτές και προσβάσιμες.

Eco Slim – δικαστήριο, αντενδείξεις

Τα κακά νέα; Λοιπόν … δεν υπάρχουν κακά νέα. Υπάρχει κάποια σκληρή δουλειά μπροστά σου, αυτό είναι όλο. Αλλά το υποθέσατε, έτσι δεν ήταν;

Ολα έτοιμα? Πάμε.

Πάρτε ένα ημερολόγιο

Απλό, ε; Ωστόσο, είναι το αρχικό, κρίσιμο βήμα. Οι άνθρωποι γενικά χρειάζονται ανατροφοδότηση για να παραμείνουν αναμεμειγμένοι με οποιαδήποτε νέα ρουτίνα μέχρι να γίνει συνήθεια. Eco Slim δικαστήριο Το ημερολόγιό σας θα παράσχει αυτά τα σχόλια και ενα σας προετοιμάσει και να δεσμευτεί στο πρόγραμμα άσκησης μέσης σας.

Αποκτήστε έναν απλό φορητό υπολογιστή 3 x 5 “σε οποιοδήποτε κατάστημα ή δημιουργήστε ένα έγγραφο ή ένα υπολογιστικό φύλλο στον υπολογιστή σας. Ο δικαστήριο Eco Slim φορητός υπολογιστής προτιμάται επειδή είναι πιο βολικό να έχετε δίπλα σας ανεξάρτητα από το που μπορείτε να είστε και να σημειώσετε σημειώσεις λίγο μετά την προπόνηση με τη μέση σας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Τώρα είναι καιρός να καθορίσετε πότε θα ασχοληθείτε κάθε εβδομάδα. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τον μέσο άνθρωπο είναι 3 μέρες αργότερα, 1 ημέρα μακριά. Αυτό θα σας επιτρέψει να ασκείστε σε υψηλή ένταση για 3 ημέρες, τότε ακριβώς όπως το σύστημά σας αρχίζει να κουράζεται αφήνετε τον εαυτό σας μια μέρα να ξεκουραστεί προτού ξεκινήσετε ξανά αντενδείξεις Eco Slim τον κύκλο.

Η ρουτίνα 3/1, ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να συντονιστεί στις τυπικές 5 μέρες μας, 2 ημέρες μακριά από την κοινωνία προσανατολισμένη στην εργασία, έτσι άλλα εξαιρετικά προγράμματα που βασίζονται σε 5 εργάσιμες εβδομάδες είναι Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. και Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές.

Ο πρώτος (τέσσερις ημέρες την εβδομάδα) είναι σίγουρα αυστηρότερος από τον τελευταίο, το πρόγραμμα των 3 ημερών ανά εβδομάδα. Εάν είστε νέος στην Eco Slim αντενδείξεις άσκηση αρχίστε με 3 ημέρες την εβδομάδα και μετατοπίστε σε 4 ημέρες όταν αισθάνεστε άνετα.

Eco Slim – γνώμες, σε απευθείας σύνδεση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΣ

Αρχικά, προγραμματίζετε εκ των προτέρων τις πρώτες τριάντα ημέρες προπονήσεων και χρησιμοποιήστε μια διαδικασία βαθμολόγησης για να δημιουργήσετε τις προπονήσεις. Eco Slim γνώμες Κάθε προπόνηση θα είναι χρονομετρημένη ή βασισμένη σε σημεία και στο τέλος της προπόνησης θα γράψετε το σκορ σου δίπλα στην προπόνηση στο ημερολόγιο. Αν αναπαράγετε μια προπόνηση τον επόμενο μήνα, θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε τη βελτίωση σας.

Οι χρονομετρημένες προπονήσεις θα γίνουν με την τοποθέτηση ορισμένων Eco Slim γνώμες συνδυασμών ασκήσεων σε γύρους, έπειτα τον καθορισμό του αριθμού των γύρων που θα εκτελεστούν, συνήθως 3 με 5.

Eco Slim -  πώς να χρησιμοποιήσετεΑυτές είναι 10 θρόμβοι και 10 καμπύλες στο ύψος Eco Slim σε απευθείας σύνδεση του γόνατου, 9 καμπάνες και 9 καμπύλες στο ύψος του γόνατος, 8 καμπύλες και 8 λυγισμένες γόνατα που αυξάνουν μέχρι 1 ριμπάουντ και 1 λυγισμένο ισχίο γόνατος. Δεν φαίνεται πολύ, αλλά είναι εξαιρετικά έντονη.

Η προπόνηση που βασίζεται σε σημεία είναι γνωστή ως “Πολλοί γύροι ως πιθανή προπόνηση” ή “AMRAP”. Τα AMRAPs σχεδιάζονται με την οργάνωση ενός ορισμένου αριθμού ασκήσεων σε ένα γύρο και στη συνέχεια την καθιέρωση ενός χρονικού ορίου. Το σκορ σας θα είναι ο αριθμός των γύρων που μπορείτε να εκτελέσετε εντός αυτής της προθεσμίας.

Ξεκινήστε το ρολόι, αρχίστε να εργάζεστε και παρακολουθείτε τον αριθμό γύρων που ολοκληρώνετε. Όταν λήξει ο χρόνος, η βαθμολογία σας θα είναι ο αριθμός των Eco Slim σε απευθείας σύνδεση γύρων που εκτελέστηκαν συν τον αριθμό των επιπλέον επαναλήψεων, π.χ. “5 γύρους συν 5 κροτίδες ώθησης συν 4 άλματα πυραύλων”.

Χρησιμοποιήστε τα παραπάνω παραδείγματα ή πείραμα με τη δική σας για να προγραμματίσετε τον πρώτο μήνα σας workouts στο ημερολόγιο σας.

Βουτάω

Οι προπονήσεις πρέπει να είναι σύντομες (5-15 λεπτά) και έντονες. Αν δεν αναπνέετε βαριά και ιδρώτατε βαθιά στο τέλος της προπόνησής σας, το σώμα σας δεν ήταν αρκετά άγχος και πιθανότατα σπαταλήσατε το χρόνο και τις προσπάθειές σας.

Είναι εντάξει αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε το αρχικό σας ρυθμό σε όλες τις προπονήσεις άσκησης της μέσης σας και είναι τυπικό να βγαίνετε από την πύλη πολύ γρήγορα. Κατά τους πρώτους μήνες του προγράμματος άσκησης της μέσης σας, μπορείτε να επιβραδύνετε κατά τη διάρκεια της άσκησης όταν χρειάζεται, αλλά μην σταματήσετε. Πάντα να συνεχίζετε.

Αφού ολοκληρώσετε τον πρώτο σας μήνα προπόνησης, μπορείτε να προγραμματίσετε πάλι τις προπονήσεις μίας ημέρας πριν από το χρόνο ή να επιστρέψετε στον προγραμματισμό Eco Slim μόνο μια εβδομάδα κάθε φορά. Απλά θυμηθείτε να επαναλάβετε ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις το πολύ μία φορά το μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *