Home - Υγεία - Germitox συμπλήρωμα για καθαρισμό παρασίτων – πλήρης οδηγός 2019 – τιμή

Germitox συμπλήρωμα για καθαρισμό παρασίτων – πλήρης οδηγός 2019 – τιμή

Posted on July 1, 2019 in Υγεία

Germitox - ανασκόπηση Ένα παράσιτο είναι ένας οργανισμός που ζει σε έναν οικοδεσπότη (ένα ζώο, ένα φυτό, ή ναι, ακόμη και ένας άνθρωπος) και βγαίνει από αυτό, λαμβάνοντας θρεπτικά συστατικά από τον ξενιστή χωρίς να δώσει τίποτα πίσω. Germitox Τα παράσιτα είναι εγγενώς εγωιστικά, κλέβοντας τα θρεπτικά συστατικά από τον οικοδεσπότη τους και δεν προκαλούν παρά προβλήματα για το άτυχο κόμμα. Αυτό σημαίνει για τον οικοδεσπότη ότι το ανοσοποιητικό σύστημα διακυβεύεται, καθιστώντας πιο δύσκολη την καταπολέμηση των ασθενειών. Υπάρχουν όλα τα είδη πλάσματα που εμπίπτουν στον όρο ομπρέλα “παράσιτο”. Οι μαγιά, τα βακτηρίδια, οι ιοί και τα σκουλήκια είναι μόνο δυο δυνητικά ενοχλητικά πλάσματα.

Γιατί λοιπόν να σας ενδιαφέρει; Λοιπόν, τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους προβλήματα για τον άνθρωπο.

Για έναν υγιή άνθρωπο, τα παράσιτα δεν αποτελούν τυπικά πρόβλημα, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξοπλισμένο για να αντιμετωπίζει παράσιτα χωρίς παρέμβαση. Υπάρχουν ακόμη και αυτά που θα μπορούσαν να ονομαστούν “χρήσιμα βακτηρίδια” που ζουν μέσα σε καθέναν από μας. Οι μολύνσεις από ζυμομύκητες είναι ένα παράδειγμα μιας εποχής που οι κακές ζύμες ξεπερνούν τα χρήσιμα Germitox βακτηρίδια δημιουργώντας δυσάρεστα προβλήματα στον οικοδεσπότη. Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν κάτι τέτοιο με μια απλή συνταγή ή μια φυσική θεραπεία.

Germitox – πώς να χρησιμοποιήσετε, ανασκόπηση

Ωστόσο, εάν είστε ανθυγιεινές για να ξεκινήσετε, μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Οι άνθρωποι με έλλειψη ισορροπίας στο pH, άτομα με ανεπαρκή κυκλοφορία ή άτομα με ήδη υπάρχουσα ασθένεια ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι Germitox πώς να χρησιμοποιήσετε τα παράσιτα εκμεταλλεύονται μια τέτοια κατάσταση, εισβάλλοντας το σώμα στους πιο ευάλωτους. Οι παράσιτοι αναζητούν αυτές τις ευάλωτες καταστάσεις και θα κινηθούν προς αυτές τις περιοχές του σώματος (τους τόπους όπου ευδοκιμούν καλύτερα).

Αυτό σημαίνει ότι το παράσιτο μπορεί να υπάρχει σε οποιοδήποτε από τα μέρη του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων σας και ναι, ακόμα και στο αίμα σας. Germitox πώς να χρησιμοποιήσετε Οι άνθρωποι που έχουν ασθένειες μπορεί να διαπιστώσουν ότι ένα παράσιτο κάνει στην πραγματικότητα την ασθένεια χειρότερη – όλα χωρίς τη γνώση του ατόμου.

Ένα παράσιτο καθαρισμό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να απαλλαγούμε από το σώμα των επιβλαβών παρασίτων. Υπάρχουν ανασκόπηση Germitox εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχετε ή όχι παράσιτο. Δυστυχώς, αυτές οι εξετάσεις εξετάζουν μόνο περίπου σαράντα διαφορετικά παράσιτα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατόν να δοκιμάσετε αρνητικά για μια λοίμωξη από παράσιτα όταν έχετε στην πραγματικότητα παράσιτο.

Ορισμένες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έως και 80% του παγκόσμιου πληθυσμού φιλοξενεί Germitox ανασκόπηση κάποια μορφή παρασίτου – ναι, αυτός είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός, που σημαίνει ότι τα αναπτυσσόμενα έθνη δεν είναι ο μόνος τόπος όπου τα παράσιτα αυτά τα παράσιτα κρύβονται.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι έχω μια παρασιτική μόλυνση;

Φυσικά, υπάρχουν όλα τα διαφορετικά συμπτώματα μιας πιθανής παρασιτικής μόλυνσης. Γιατί; Επειδή τα παράσιτα δεν μολύνουν μόνο ένα μέρος του σώματος. Εδώ είναι μερικά πιθανά σημεία όπου παραλείφθηκαν παράσιτα και τα συμπτώματα που τα συνοδεύουν:

  • Βλεννογόνο: προβλήματα με την ουροδόχο κύστη, τους πνεύμονες, τους κόλπους ή τον κόλπο, για παράδειγμα, μπορεί να επιδεινωθούν από την παρουσία παρασίτου
  • Το δέρμα: Κνησμός, οίδημα, εξανθήματα, ακόμα και ψωρίαση, έκζεμα, κνίδωση και δερματίτιδα είναι όλα πιθανά σημάδια παρασιτικής μόλυνσης
  • Το πεπτικό σύστημα: αυτό εκδηλώνεται σε κάτι τόσο απλό όσο δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, καθώς και άλλα είδη πόνου στο στομάχι, κολίτιδα ή ακόμα και έλκη
  • Το λεμφικό σύστημα: οι αλλεργίες μπορεί να είναι σημάδι παρασίτων στο λεμφικό σύστημα, καθώς τα αφομοιωμένα τρόφιμα απελευθερώνονται στα έντερα
  • Αρθρώσεις ή ιστός: η φλεγμονή της αρθρίτιδας ή άλλος πόνος των μυών / αρθρώσεων μπορεί να είναι σημάδι παρακωλύσεως του παρασίτου
  • Γενικά, πράγματα όπως η κόπωση (ειδικά μετά από το φαγητό) και η αναιμία μπορεί να είναι ενδεικτικά των παρασίτων στο σώμα

Germitox - δικαστήριο

Germitox – αποτέλεσμα, παρενέργειες

Εντάξει, αλλά γιατί θα έχω ένα παράσιτο;

Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρει ένα παράσιτο. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα:

Κατοικίδια ζώα: Δυστυχώς, ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να πάρει ένα παράσιτο είναι μέσω ενός κατοικίδιου ζώου. Οι γυναίκες που είναι έγκυες λέγεται ότι Germitox αποτέλεσμα δεν πρέπει να αδειάζουν το κιβώτιο απορριμάτων γάτας για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το πλύσιμο των χεριών σας είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά ακόμα και αυτό δεν σας απαλλάσσει απαραιτήτως από πιθανή παρασιτική μόλυνση.

Νερό: Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει την προειδοποίηση «Μην πίνετε το νερό» όταν ταξιδεύουμε σε άγνωστα μέρη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κάτοικοι που μεγάλωσαν στην περιοχή χρησιμοποιούνται για τα παράσιτα και έχουν προσαρμοστεί για να τους φιλοξενήσουν. Οι αλλοδαποί που δεν έχουν συνηθίσει σε αυτά τα παράσιτα μπορεί να αποτέλεσμα Germitox βλάψουν εν αγνοία τους τα σώματα τους πίνοντας το νερό που οι ντόπιοι πίνουν. Δυστυχώς, αυτά τα παράσιτα μπορεί να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τη γνώση του ατόμου. Ως εκ τούτου, το ταξίδι μπορεί να προκαλέσει παράσιτα όπως η ελονοσία και ο σκουλήκι για να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Τρόφιμα: Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε μια παρασιτική μόλυνση είναι μέσω των τροφίμων που τρώμε. Το τυρί και το γιαούρτι, για παράδειγμα, περιέχουν τόσο βακτήρια όσο και μαγιά ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, αν δεν είναι ηλικιωμένοι ή ζυμωθούν με τον σωστό τρόπο, τα χρήσιμα βακτηρίδια Germitox παρενέργειες μπορεί να μετατραπούν σε κακά παράσιτα. Τα ακατέργαστα τρόφιμα είναι ένας άλλος τρόπος εξάπλωσης των παρασίτων, το κρέας και τα ψάρια είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι τρόποι εξάπλωσης των παρασίτων εάν δεν είναι σωστά μαγειρεμένοι.

Περιβάλλον: Οι άνθρωποι που ζουν σε γεωργικές περιοχές όπου τα φυτοφάρμακα είναι κοινά ή σε περιοχές με υψηλό ποσοστό αιθάλης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα παράσιτα. Βακτηριακή και pΤα επίπεδα του arasite είναι υψηλά, για παράδειγμα, Germitox παρενέργειες μετά από έντονη βροχή, δημιουργώντας κίνδυνο μόλυνσης.

Germitox – συστατικά, αντενδείξεις

Έτσι νομίζω ότι μπορεί να έχω παράσιτο. Τι να κάνω τώρα?

Πρώτα, Germitox συστατικά μην πανικοβληθείτε! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από την αγαπημένη σας γάτα Sparky μόνο και μόνο επειδή φοβάστε ότι ένα παράσιτο κρύβεται στο σώμα του. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους για τη μόλυνση και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για την εξάλειψη αυτών των επιβλαβών παρασίτων. Υπάρχουν τρόποι αποτοξίνωσης, Germitox συστατικά για παράδειγμα, που είναι τόσο απλοί όσο η τακτική άσκηση και η κατανάλωση υγιεινότερου φαγητού.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί ότι το σώμα σας είναι Germitox αντενδείξεις απαλλαγμένο από παράσιτα, φυσικά, είναι μέσω καθαρισμού παρασίτων.

Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί ως οικοδεσπότης πολλών παρασίτων. Αυτά τα παράσιτα έχουν τη μορφή στρογγυλών σκωλήκων και επίπεδων σκουληκιών και βρίσκονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Ωστόσο, τα παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες αντενδείξεις Germitox να πάρουν αυτά τα εντερικά παράσιτα. Μερικά από τα κοινά σκουλήκια που απαντώνται στα ανθρώπινα έντερα είναι:

  1. Στρογγυλά σκουλήκια – σκώληκες, σκώληκες
  2. Επίπεδες σκώληκες – ταινίες

Germitox - γνώμες

Germitox – από που να αγοράσω, φαρμακείο

Στην Αγιουρβέδα, η παρασιτική μόλυνση στο πεπτικό σύστημα ονομάζεται Κρίμι Ρόγκα. Διαφορετικά σκουλήκια προκαλούν διαφορετικά προβλήματα με το πεπτικό σύστημα. Germitox από που να αγοράσω Η δυσκοιλιότητα, η διάρροια, οι κοιλιακές κράμπες είναι όλες οι συχνές επιπλοκές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να παρουσιαστεί βρογχίτιδα, αναιμία, κνίδωση και πυρετός.

(1) Χρήσιμα βότανα στη θεραπεία παρασίτων

Φραγκοστάφυλο (Benincasa hispida)

Η κολοκύνθης τέφρας μπορεί να προάγει την ανάπτυξη ιστού στο πεπτικό σύστημα. Όταν λαμβάνεται με γάλα καρύδας, βοηθάει στην αποβολή των ταινιών και άλλων παρόμοιων εντερικών παρασίτων από που να αγοράσω Germitox από το ανθρώπινο σώμα.

Μπαμπού (Bambusa bambos)

Τα φύλλα του φυτού μπαμπού είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση των σκωλήκων. Λαμβάνεται με τη μορφή αφέψημα όταν υπάρχει ένα παράπονο σκουλήκι.

Belleric Myrobalan (Terminalia belerica)

Το belleric myrobalan είναι ευρέως γνωστό ως behera στην Αγιουρβέδα. Είναι ένα συστατικό της τριφαλή χορόρνα. Σε περίπτωση καταγγελίας σκουληκιών, λαμβάνεται σε μείγμα με τους σπόρους εδάφους του παλαίσκου. Το Germitox φαρμακείο Behera με παλαίσιο αποτελεί ένα εξαιρετικό ανθελμινθικό, δηλαδή ένα φάρμακο που βοηθά στην καταπολέμηση των σκουληκιών.

Butea (Bonea monosperma)

Η βουτέα είναι επίσης γνωστή ως παλάς στην ινδική γλώσσα. Οι σπόροι του έχουν ανθελμινθικές ιδιότητες. Λαμβάνεται αναμεμειγμένα με behera. Ακόμη και διαφορετικά, μπορούν να ληφθούν ως πάστα με μέλι. Οι σπόροι του butea είναι εξαιρετικοί για την απομάκρυνση των στρογγυλών σκωλήκων και των ταινιών.

Χιραύτα (Swertia chirata)

Το βότανο chirayata είναι αξιοθαύμαστο για τις ιδιότητές του στην απομάκρυνση όλων των ειδών εντερικών σκωλήκων. Μια έγχυση του βοτάνου προετοιμάζεται και λαμβάνεται φαρμακείο Germitox τακτικά κατά τη διάρκεια παρασιτικών προσβολών.

Ανατολική Ινδική Rosebay (Ervatamia coronaria)

Το ανατολικό ινδικό Rosebay είναι γνωστό ως chandi, που σημαίνει ασήμι στην ιατρική Ayurvedic. Τόσο η ρίζα όσο και ο γαλακτώδης λευκός χυμός έχουν ανθελμινθικές ιδιότητες.

ινδική Acalypha (Acalypha indica)

Ο χυμός των φύλλων της ινδικής ακύφαλης που λαμβάνεται με λίγο σκόρδο έχει καλές ιδιότητες για την αποβολή των εντερικών παρασίτων.

Ινδική αλόη (Aloe barbadensis)

Η ινδική αλόη χρησιμοποιείται ειδικά στα παιδιά για να σκοτώσει και να εκδιώξει παράσιτα στα έντερα λόγω της ήπιας δράσης της. Ο χυμός του φύλλου χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Συμπυκνώνεται με βρασμό στο νερό.

(2) Διατροφικές Θεραπείες για Παράσιτα

Όταν υπάρχει προσβολή από σκουλήκια, πρέπει να προτιμάται η ελαφριά διατροφή, η οποία Germitox μπορεί να αφομοιωθεί γρήγορα. Εάν το φαγητό παραμένει στα έντερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε τα σκουλήκια έχουν την ευκαιρία να αναπαράγουν περισσότερα. Ως εκ τούτου, όλα τα πικάντικα και λιπαρά τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται.

Η διατροφή πρέπει να διατηρείται χορτοφαγική και απολύτως φυσική, δηλαδή δεν πρέπει να καταναλώνονται συνθετικές ουσίες. Τα γλυκά τρόφιμα προάγουν την ανάπτυξη των σκουληκιών. γι ‘αυτό πρέπει να αποφεύγονται. Προσπαθήστε να τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερα πικρά τρόφιμα, όπως πικρή κολοκύθα, πικρό κορμό και γεύση. Πικρά τρόφιμα μπορούν να εκδιώξουν τα σκουλήκια από τα έντερα. Η νηστεία για μια ημέρα συνιστάται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *