Home - άρθρα - Ling Fluent πλατφόρμα για την εκμάθηση ξένων γλωσσών – πώς να χρησιμοποιήσετε – σχόλια

Ling Fluent πλατφόρμα για την εκμάθηση ξένων γλωσσών – πώς να χρησιμοποιήσετε – σχόλια

Posted on June 27, 2019 in άρθρα

Ling Fluent - Ελλάδα Γιατί να μάθουν γλώσσες; Γιατί θα ήθελε κάποιος να μάθει τη γλώσσα κάποιου άλλου; Προφανώς, υπάρχουν πολλοί λόγοι, και αν το ερώτημα είναι στο μυαλό σας, τότε Ling Fluent πιθανότατα έχετε την επιθυμία ή την ανάγκη να μάθετε μια γλώσσα μόνοι σας. Η απάντηση είναι συχνά διαφορετική για τους ανθρώπους. Τοποθετήστε 10 τυχαία άτομα που μαθαίνουν μια άλλη γλώσσα και πιθανόν να έχετε 7 ή 8 διαφορετικούς λόγους και 5 ή 6 διαφορετικές γλώσσες. Κάθε απάντηση είναι έγκυρη.

Κάθε λόγος είναι ο σωστός λόγος για αυτό το άτομο και κάθε γλώσσα είναι η σωστή γλώσσα. Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση στην ερώτηση «γιατί να μάθουμε μια γλώσσα;» και δεν υπάρχει λάθος γλώσσα για μάθηση.

Η ικανότητα εκμάθησης μιας άλλης γλώσσας δεν περιορίζεται από το οικονομικό υπόβαθρο, το εθνικό υπόβαθρο, την εθνικότητα, το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία, την ηλικία ή τους βαθμούς που πήρατε (ή παίρνετε) στο σχολείο. Ενώ όλοι είναι διαφορετικοί, και όλοι έχουμε διαφορετικές ικανότητες και δυνατά σημεία, Ling Fluent όλοι έχουμε κάποια γλωσσική ικανότητα σε κάποιο βαθμό. Ίσως όλοι δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλοι ρήτορες ή μυθιστοριογράφοι σε άλλη γλώσσα, αλλά όλοι έχουμε την ικανότητα να μαθαίνουμε και να επικοινωνούμε σε άλλες γλώσσες.

Ling Fluent – Ελλάδα, γνώμες

Δεν υπάρχει κίνδυνος να μάθει “πάρα πολύ”. Δεν μπορείτε να γεμίσετε το κεφάλι σας με υπερβολική γλώσσα και δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη γνώση των γλωσσών που ήδη γνωρίζετε. Στην πραγματικότητα, η εκμάθηση μιας ξένης Ling Fluent Ελλάδα γλώσσας (ή περισσότερων από μία) βελτιώνει τη μνήμη, τις μαθηματικές δεξιότητες, τις αναλυτικές δεξιότητες, την επίλυση προβλημάτων και αυξάνει την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον και πιο αξιοσημείωτα, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας βελτιώνει τις γνώσεις μας στην ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση στα αγγλικά.

Οι γλώσσες δεν εμφανίζονται απλώς από το πουθενά, αλλά εξελίσσονται από άλλες γλώσσες και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Πολλές από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες συσχετίζονται και μοιράζονται κάποιο Ελλάδα Ling Fluent λεξιλόγιο, και ακόμα και αν δεν είναι, οι γλώσσες δανείζονται πάντα λέξεις ο ένας από τον άλλο. Τα αγγλικά είναι γεμάτα λόγια από πολλά άλλα

Γλώσσες. Η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας όχι μόνο σας δίνει νέα γνώση, αλλά επεκτείνετε την υπάρχουσα γνώση της αγγλικής γλώσσας και σας δίνει έναν εντελώς νέο τρόπο κατανόησης. Επιπλέον, θα αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να μαθαίνετε γλώσσες, διευκολύνοντας την εκμάθηση άλλων γλωσσών και την κατανόηση του τρόπου και της γλώσσας

η επικοινωνία λειτουργεί γενικά. Άλλες γλώσσες δεν είναι μόνο μια λέξη για τη μετάφραση λέξεων Ling Fluent γνώμες στα αγγλικά, αλλά μια ερμηνεία γεγονότων και απόψεων από διαφορετική οπτική γωνία.

Λοιπόν, γιατί να μάθουν γλώσσες; Εντάξει, έτσι υπάρχουν κάποια οφέλη. Μπορεί να μάθει ένα όφελος γλωσσών όλοι; Με μια λέξη – Ναι. Είμαι βέβαιος ότι αν κοιτάξετε και θα αξιολογήσετε τη ζωή σας, θα δείτε πολλές ευκαιρίες για χρήση διαφορετικών γλωσσών. Είμαστε όλοι περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που χρησιμοποιούν άλλες γλώσσες ή ευκαιρίες που μπορούμε να επωφεληθούμε από τη χρήση άλλων γλωσσών. Οι δυνατότητες είναι εκεί αν τις ψάχνεις.

Μπορεί να έχετε συγγενείς που ζουν στην Ιαπωνία ή θέλετε να επισκεφθείτε την Κίνα. Ίσως να έχετε μια διαχρονική επιθυμία να επισκεφθείτε την Ιταλία ή σχεδιάζετε διακοπές στην Αργεντινή ή συνταξιοδότηση στην Κόστα Ρίκα. Όλα είναι έγκυροι λόγοι για την εκμάθηση μιας γλώσσας. Η εκμάθηση για ταξίδια είναι ένας από τους πιο γνώμες Ling Fluent συνηθισμένους λόγους για να μάθετε μια γλώσσα. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδι σήμερα από ό, τι υπήρξε ποτέ και είναι πιθανό να αυξηθούν στο παγκόσμιο χωριό του 21ου αιώνα.

Πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν μια γλώσσα για να συνδεθούν με τις ρίζες τους. Μπορεί ακόμα να έχετε συγγενείς που ζουν στην «παλιά χώρα», ή ίσως απλά θέλετε να ορίσετε λίγο τον εαυτό σας. Η εκμάθηση της γλώσσας των προγόνων μας μπορεί να μας βοηθήσει να μας φέρει σε καλύτερη επαφή με τους εαυτούς μας και να ανοίξουμε μια εντελώς νέα κατανόηση των εαυτών μας και πώς φτάσαμε να είμαστε ποιος και πού είμαστε.

Ling Fluent - σύνθεση

Ling Fluent – ανασκόπηση, παρενέργειες

Έχετε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια με γάμο; Η εκμάθηση λίγων ακόμη από τη γλώσσα των νέων μελών της οικογένειάς σας μπορεί να φέρει τις δύο οικογένειες πιο κοντά. Ling Fluent ανασκόπηση Ή ίσως ψάχνετε τον έρωτα μόνοι σας. Σκεφτείτε τις δυνατότητες όταν μάθετε μια άλλη γλώσσα. Η αύξηση των πιθανών κοινωνικών επαφών είναι τεράστια όταν προσθέτετε έναν εντελώς νέο τρόπο επικοινωνίας. Αυτό ισχύει για την αγάπη, τη φιλία, τα ταξίδια ή τις επιχειρήσεις.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας για τις επιχειρήσεις είναι ένας πολύ συνηθισμένος λόγος. Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες δεκαετίες έχουν καταστήσει σχεδόν επιτακτική την ανάγκη ενός επιχειρηματία να έχει γλωσσικές δεξιότητες. Τα αγγλικά μπορούν να μιλούν από πολλούς ανθρώπους και είναι η γλώσσα του διαδικτύου, αλλά για να καλλιεργηθούν πραγματικά επιχειρηματικές σχέσεις ανασκόπηση Ling Fluent και να προχωρήσουν στον επιχειρηματικό κόσμο, οι γλωσσικές δεξιότητες είναι απαραίτητες.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών στις οποίες η ικανότητα των γλωσσών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Διευρύνει τις δεξιότητες εργασίας και τις επιλογές σταδιοδρομίας.

Οι λόγοι για τους μαθητές να μάθουν γλώσσες είναι πολλοί, και όχι μόνο επειδή χρειάζεστε για να αποφοιτήσετε ή να αποκτήσετε κάποιο βαθμό. Προφανώς, η βελτίωση των αγγλικών δεξιοτήτων και των συνολικών δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι πολύτιμες για τους σπουδαστές. Η βελτίωση της μνήμης, Ling Fluent παρενέργειες της δημιουργικότητας, της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων και των αναλυτικών δεξιοτήτων έχουν επίσης μεγάλη σημασία για έναν σπουδαστή.

Οι μελέτες δείχνουν ότι τα δίγλωσσα παιδιά συνήθως ξεπερνούν τα μονογλωσσικά σε όλους τους τομείς των δοκιμών. Σκορs για SATs και άλλες δοκιμές φαίνεται να είναι υψηλότερες για τους φοιτητές ξένων γλωσσών και όσο περισσότερο μαθαίνει η ξένη γλώσσα, τόσο υψηλότερη είναι η μέση βαθμολογία των δοκιμών. Η κατοχή παρενέργειες Ling Fluent δεξιοτήτων δεύτερης γλώσσας καθιστά επίσης έναν σπουδαστή πιο ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας.

Ling Fluent – αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Η εκμάθηση μιας γλώσσας δεν είναι μόνο η εκμάθηση μερικών νέων εννοιών γραμματικής, λεξιλογίου και διαφορετικών ήχων. Δίνει γνώσεις σε άλλους πολιτισμούς. Ling Fluent αντενδείξεις Δημιουργεί μια πιο θετική στάση απέναντι σε ανθρώπους που είναι πολιτιστικά διαφορετικοί και μας δίνει μια καλύτερη κατανόηση του τι είναι να είσαι μετανάστης. Η εκπλήρωση αυτής της ικανότητας ζωής θα σας δώσει αυξημένο κύρος στον δικό σας πολιτισμό και μια αξιοσημείωτα αυξημένη θέση σε άλλους πολιτισμούς.

Είναι μια απαιτούμενη ικανότητα να γίνεις Παγκόσμιος Πολίτης. Τελικά, η εκμάθηση άλλων γλωσσών μας δίνει μια καλύτερη αντενδείξεις Ling Fluent κατανόηση της γλώσσας και του πολιτισμού μας και μια νέα οπτική γωνία για να δούμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε και να καθορίσουμε τη θέση μας σε αυτό.

Οι γλώσσες παραδοσιακά έχουν μάθει στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά η άνοδος των μαθημάτων γλωσσών σε απευθείας σύνδεση φαίνεται να έχει αλλάξει αυτή την τάση και ένας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων έχει μεταφερθεί Ling Fluent αποτέλεσμα στη μάθηση μέσω μαθημάτων γλωσσών στο διαδίκτυο. Παραδοσιακά μαθήματα γλώσσας υπάρχουν εδώ και αιώνες. Σίγουρα αυτό πρέπει να σημαίνει ότι αυτή είναι η καλύτερη τεχνική για την εκμάθηση γλωσσών. Ή μήπως είναι? Θα μπορούσε η χρήση της τεχνολογίας στα μαθήματα γλωσσών να κάνει ευκολότερη τη μάθηση;

Θυμάμαι τα μαθήματά μου ξανά στο σχολείο. Ήταν μια γαλλική τάξη και υπήρχαν περίπου σαράντα μαθητές στην τάξη. Όλοι είχαμε ένα βιβλίο που χρησιμοποιήθηκε για την τάξη και επιπλέον ο δάσκαλος θα έγραφε στο μαυροπίνακα ό, τι έπρεπε να σημειώσουμε. Ήταν η τυπική τάξη εκμάθησης γλωσσών. Στόχος των περισσότερων αποτέλεσμα Ling Fluent φοιτητών ήταν να περάσουν απλά τις εξετάσεις με ένα αξιοπρεπές βαθμό, δεν φροντίζουν πολύ για την εκμάθηση της γλώσσας.

Ling Fluent – τιμή, σε απευθείας σύνδεση

Για μένα αυτό ήταν αποθαρρυντικό, δεδομένου ότι ήθελα πραγματικά να μάθω γαλλικά όχι μόνο για να περάσω τις εξετάσεις αλλά για να συμμετάσχω Ling Fluent τιμή πραγματικά σε συνομιλία στα γαλλικά, αν ήμουν να συναντήσω ένα γαλλικό πρόσωπο. Η πρόοδος ήταν αργή και ειλικρινά αμφιβάλλω αν κάποιος από εμάς στην τάξη γνώριζε πέρα ​​από τα λίγα λόγια του λεξιλογίου που απομνημονεύσαμε στην τάξη και τις απλές δομές γραμματικής.

Αλλά φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να πάρει ένα βαθμό «Α» και όσο περισσότεροι φοιτητές ανησυχούσαν αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Ο δάσκαλος θα κάλυπτε συνήθως ένα κεφάλαιο του βιβλίου καθηκόντων κάθε μέρα.

Ling Fluent - σχόλιαΘα έλεγε σε κάθε έναν από μας να διαβάσει δυνατά μέρη τιμή Ling Fluent του κεφαλαίου, τα οποία θα ήταν ως επί το πλείστον με τη μορφή μιας ιστορίας. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου θα υπήρχε ένας κατάλογος νέων λέξεων που μάθαμε και ένα άγγιγμα γραμματικής. Θα αναμενόταν να απομνημονεύσουμε αυτό το λεξιλόγιο και τη γραμματική και να το αντιγράψουμε ουσιαστικά στην εξέταση. Φυσικά λίγους μήνες μετά την εξέταση, όλη η γνώση θα χαθεί, καθώς ξεχνάμε σταδιακά αυτό που έχουμε απομνημονεύσει.

Όπως πάντα, μερικοί φοιτητές θα είναι μέχρι κακό και θα διαταράξουν ολόκληρη την τάξη, σπάζοντας τη συγκέντρωση των υπόλοιπων μας. Ο δάσκαλος θα είχε έναν σκληρό χρόνο να διατηρήσει την προσοχή της τάξης και σπάνια ο δάσκαλος θα έχει το χρόνο να δώσει προσοχή στην πρόοδο κάθε μαθητή. Δυστυχώς, έτσι συμβαίνουν οι Ling Fluent σε απευθείας σύνδεση περισσότερες παραδοσιακές τάξεις γλώσσας και σίγουρα δεν είναι κακή από την πλευρά του δασκάλου. είναι απλά μια αδυναμία στο σύστημα. Δεν είναι περίεργο που μερικοί από μας μαθαίνουν πραγματικά ξένες γλώσσες. Αλλά φυσικά να έχεις μια γλωσσική τάξη είναι καλύτερο από το να μην έχεις τίποτα.

Ορισμένα μαθήματα γλώσσας βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους με τη λήψη ορισμένων απλών μέτρων: περιορισμός του αριθμού των μαθητών στην τάξη, αυστηρή πειθαρχία στην τάξη, ενθάρρυνση μεγαλύτερης Ling Fluent σε απευθείας σύνδεση αλληλεπίδρασης από τον σπουδαστή, παροχή αναθέσεων που πράγματι κάνουν τον μαθητή να μιλάει στην ξένη γλώσσα και παρουσιάζοντας βίντεο ξένη γλώσσα στην τάξη για να κάνουν τα μαθήματα πιο ενδιαφέροντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *