Home - Υγεία - ReCardio – συμπλήρωμα υπέρτασης – αποτελέσματα – αντενδείξεις – συστατικά

ReCardio – συμπλήρωμα υπέρτασης – αποτελέσματα – αντενδείξεις – συστατικά

Posted on July 5, 2019 in Υγεία

ReCardio - αποτέλεσμαΗ υπέρταση, ή η αυξημένη αρτηριακή πίεση, ονομάστηκε “σιωπηλός δολοφόνος” και με καλό λόγο. Δεν δίνει σχεδόν κανένα σημάδι ReCardio της παρουσίας του και συνήθως ανιχνεύεται μόνο με ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας. Αλλά οι συνέπειες της υψηλής πίεσης του αίματος είναι πιο σημαντικές από το γεγονός ότι υπάρχει. Διαβάστε περισσότερα: www.recardio.gr

Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες περιλαμβάνουν εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, νεφρική ανεπάρκεια και αναπνευστικά προβλήματα. Συχνά ReCardio συνοδεύεται από αρτηριοσκλήρωση (σκληρυνόμενες αρτηρίες), η υπέρταση συμβάλλει σημαντικά σε σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις, προβλήματα καρδιάς και πρόωρο θάνατο.

Και τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι στον Δυτικό Κόσμο, το 15-20% των ενηλίκων έχουν αυξήσει την αρτηριακή πίεση. Περίπου το ένα τρίτο από αυτούς δεν γνωρίζουν την κατάστασή τους έως ότου η πίεση φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Οι ενδείξεις υποστηρίζουν ReCardio επίσης την άποψη ότι περίπου το 40% όλων των θανάτων στον δυτικό κόσμο οφείλονται σε διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος.

ReCardio – σε απευθείας σύνδεση, φαρμακείο

Πριν από εβδομήντα χρόνια, η υπέρταση ήταν σχετικά ασυνήθιστη. Σήμερα είναι ένας ReCardio σε απευθείας σύνδεση τρόπος ζωής για τόσους πολλούς. ένας τρόπος ζωής που εξαρτάται από τη φαρμακευτική αγωγή, τις τακτικές ιατρικές εξετάσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο γιατρό για συνταγές. Τί έγινε μετά? Τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή την αύξηση σε τόσο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα;

Recardio τιμή -50%

Σαφώς, ο κακοποιός του κομμάτι είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που περιλαμβάνει τη Δυτική Διατροφή. Μπορεί να αποδειχθεί ότι μια διατροφή πλούσιων τροφών, πάρα πολύ λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι συνεισφέρουν σημαντικά στην αυξημένη αρτηριακή πίεση και την παχυσαρκία.

Και, χωρίς να χρειάζεται να πούμε, και οι δύο είναι δύο σε απευθείας σύνδεση ReCardio βασικές συνθήκες που αποτελούν τη βάση πολλών μορφών καρδιαγγειακών παθήσεων. Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπέρταση συχνά συμβάλλει στο πρόβλημα των νεφρών.

Και, Όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη, δεν υπάρχει θεραπεία για υπέρταση, μόνο ανακούφιση από τη θεραπεία με υπερτασικά φάρμακα. Τα ναρκωτικά ReCardio φαρμακείο λειτουργούν. Αυτά μειώνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση σε αποδεκτά επίπεδα, αλλά συνήθως με ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως κόπωση και υπερβολική έλλειψη ενέργειας, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρή και να οδηγεί τους πάσχοντες να αναζητήσουν συμπληρώματα βιταμινών ή ακόμα και άλλα φάρμακα για να ξεπεράσουν τις παρενέργειες, θεραπεία που είναι ικανοποιητική είναι η διακοπή της χρήσης των φαρμάκων την προκάλεσαν.

Αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα: ποιο είναι το χειρότερο, η ασθένεια ή η θεραπεία; Φοβούνται να απορρίπτουν τα φάρμακα που ο γιατρός ReCardio τους συνταγογράφησε, αλλά επιθυμούν να αποφύγουν τις δυσάρεστες παρενέργειες. Τι πρέπει να κάνουν;

Εργάζοντας εδώ και πολλά χρόνια ως καρδιοχειρουργός, γνώρισα ότι τόσο πολλοί άνθρωποι που ήρθαν κάτω από το μαχαίρι στα χειρουργεία μου, ήταν εκεί καθαρά μέσω της ασθένειας που προκαλείται από τον τρόπο ζωής. Η τοξική Δυτική Δίαιτα των θανατηφόρων λιπών, της υψηλής χοληστερόλης, του αλατιού και της ζάχαρης, με τον συνεπακόλουθο καθιστό τρόπο ζωής τους, κατέστρεψε την υγεία τους. Διαβάστε περισσότερα: www.recardio.gr

Ήταν κυρίως παχύσαρκοι, είχαν ηλικία πριν από το χρόνο τους, φαρμακείο ReCardio πολλοί είχαν γίνει διαβητικοί, είχαν αναπτύξει αρτηριοσκλήρωση, υψηλή αρτηριακή πίεση, κατεστραμμένους νεφρούς και πλήθος άλλων καρδιαγγειακών προβλήματα. Πολλοί από αυτούς είχαν συνεπώς καρδιακή προσβολή. Η χειρουργική επέμβαση, φυσικά, έσωσε πολλές ζωές, αλλά όταν έφυγε από το νοσοκομείο, επέστρεψε πάλι στους τρόπους που τις κατέστρεψε και χρησιμοποίησε φαρμακευτικά ναρκωτικά για να αντισταθμίσει τα αποτελέσματα. Αυτό με ενοχλούσε πολύ.

Τελικά αποχώρησα από την ενεργό χειρουργική επέμβαση και απομακρύνθηκα από την ορθόδοξη ιατρική. Αποφάσισα να βοηθήσω εκείνους που προσπάθησαν να βελτιώσουν την υγεία τους, να οδηγήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να απολαύσουν μια ενεργό ζωή και να ζήσουν ολόκληρο το φάκελο ζωής τους.

ReCardio - αντενδείξεις

Στο δρόμο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων ενός naturopath, σπούδασα την υγεία και την προληπτική ιατρική ReCardio και ανακάλυψα ότι η υγιής αρτηριακή πίεση και η συντήρησή της είναι το κλειδί, η λύση. Και αυτή η λύση είναι να σταματήσει η θεραπεία βασισμένη σε τεχνητές μεθόδους καταστολής της υψηλής αρτηριακής πίεσης, αλλά σεμειώστε την υπέρταση αφαιρώντας την αιτία. Όταν αφαιρούμε την αιτία, οι φυσικές δυνάμεις της αναρρόφησης του ασθενούς θα αποκαταστήσουν την υγεία και τα φάρμακα θα καταστούν περιττά.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι, φυσικά, η παχυσαρκία. Το υπερβολικό σωματικό βάρος και η υπέρταση συμβαδίζουν.

ReCardio – σύνθεση, τιμή

Στη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, η ReCardio σύνθεση μείωση του σωματικού βάρους και του λίπους στα φυσιολογικά επίπεδα έχει προτεραιότητα. Το υπερβολικό βάρος είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης και εδώ και αρκετό καιρό. Και το πρόβλημα αναπτύσσεται στον αναπτυσσόμενο κόσμο, καθώς οι πληθυσμοί τους μιμούνται τη Δύση και τις συνήθειες της, ενθαρρύνοντας την επέκταση των αμερικανικών συστημάτων γρήγορων φαγητών. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.recardio.gr

Δεν πρέπει, φυσικά, να ξεχνάμε τους γενετικούς παράγοντες. Τα γονίδια ενός ατόμου σύνθεση ReCardio μπορούν συχνά να καθορίσουν πόσο επιρρεπής μπορεί να είναι η ανάπτυξη υπέρτασης. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο να μειωθούν οι γενετικές επιρροές από αυτή την άποψη. Για παράδειγμα, σε μελέτες τοπικών λαών όπως οι λαοί της Νέας Γουινέας και οι αυθεντίες της Αυστραλίας.

Στο φυσικό τους περιβάλλον, πριν από τη σοβαρή δυτική επαφή, είχαν πολύ υγιή χαμηλή αρτηριακή πίεση και σχεδόν καμία κυκλοφορική ασθένεια.

Αλλά όταν εισήγαγε στη διατροφή του λευκού ανθρώπων επεξεργασμένα και εκλεπτυσμένα τρόφιμα με λίπος, υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και ζάχαρη, ReCardio τιμή η πίεση του αίματος αυξήθηκε αναλόγως με τις σχετικές κυκλοφορικές διαταραχές. Αυτό δείχνει σαφώς ότι η διατροφή είναι η κύρια αιτία της υψηλής αρτηριακής πίεσης και των σχετικών ασθενειών.

Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη, ζάχαρη, αλάτι και εξευγενισμένους υδατάνθρακες θα αυξήσει την παραγωγή χοληστερόλης, η οποία φράζει και συσσωρεύεται στις αρτηρίες μειώνοντας τη διάμετρο τους και μεταβάλλει την ReCardio τιμή ισορροπία των ηλεκτρολυτών προκαλώντας τη δημιουργία μυϊκών τοιχωμάτων των αρτηριών δημιουργώντας ανωμαλίες ορυκτών, . Αυτό σκοτώνει τα μυϊκά κύτταρα τα οποία στη συνέχεια ακολουθούνται από στεφανιαία θρόμβωση ή έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η υπέρταση δεν μπορεί να προληφθεί μόνο με μια λογική διατροφή, αλλά και η διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να έχει μια κρίσιμη επίδραση στην ανάκτηση. Διαβάστε περισσότερα: www.recardio.gr

ReCardio – ανασκόπηση, γνώμες

Τώρα πρέπει να τονίσω ότι όλες οι ενδείξεις είναι σαφείς. η διατροφή και οι γενετικοί παράγοντες είναι οι κύριοι παράγοντες της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της παχυσαρκίας ReCardio ανασκόπηση και της θανάσιμης αύξησης της συχνότητας του διαβήτη τύπου 2.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τα γονίδια μας, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά για τη διατροφή μας. Μπορούμε να αλλάξουμε και να προσαρμόσουμε τις δίαιτες και τον τρόπο ζωής μας για να νικήσουμε αυτή τη διαταραχή και να ζήσουμε πλουσιότερες, πληρέστερες και μακρύτερες ζωές.

Εισαγωγή

Συνολικά πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν υπέρταση ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Πρόκειται για μια χρόνια πάθηση και συχνά ονομάζεται σιωπηλό δολοφόνο, καθώς μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ReCardio ανασκόπηση ζημιά στα άτομα που έχουν προσβληθεί πριν εντοπιστεί η διαταραχή. Συνήθως όταν η καρδιά κτυπά, δημιουργεί δύναμη η οποία μεταφέρεται στο αίμα. Το αίμα παίρνει τη δύναμη στις αρτηρίες και δημιουργεί πίεση μέσα στις αρτηρίες που είναι γνωστή ως πίεση του αίματος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.recardio.gr

Συστολική πίεση και διαστολική πίεση

Κατά τη διάρκεια κάθε παλμού της καρδιάς, η πίεση του αίματος κυμαίνεται μεταξύ μέγιστης ή συστολικής και ελάχιστης ή διαστολικής πίεσης. Η συστολική ReCardio γνώμες πίεση είναι το μέρος του κανονικού καρδιακού κύκλου όταν η καρδιά συστέλλεται και το αίμα ρέει έξω από την καρδιά ενώ η Διαστολική πίεση είναι εκείνο το μέρος του κύκλου όταν η καρδιά χαλαρώνει και γεμίζει με αίμα.

Οι μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης που μετρήθηκαν μέσω του σφυγμομανόμετρου αντιστοιχούν στις μετρήσεις της συστολικής πίεσης και της διαστολικής πίεσης. Η ανώμαλη ανύψωση σε μία ή και στις δύο μετρήσεις θα οδηγήσει σε υπέρταση. Κάτω από 120/80 είναι η κανονική τιμή συστολικής και γνώμες ReCardio διαστολικής πίεσης, η τιμή 139/89 αντιπροσωπεύει την υπέρταση και η τιμή 140/90 ή μεγαλύτερη θεωρείται υψηλή πίεση αίματος.

ReCardio - συστατικά

ReCardio – παρενέργειες, συστατικά

Τύποι και αιτίες της υπέρτασης

Υπάρχουν δύο τύποι υπέρτασης, πρωτοβάθμιας ή βασικής και δευτεροβάθμιας. Σχεδόν το 90-95% αυτών που διαγιγνώσκονται ReCardio παρενέργειες με υπέρταση επηρεάζονται από πρωτογενή ή ουσιώδη υπέρταση. Υπάρχουν διάφορες αιτίες αυτής της κατάστασης.

  • Τα άτομα που καταναλώνουν περίσσεια αλατιού στη διατροφή τους – ειδικά πάνω από 5,8 γραμμάρια την ημέρα, είναι πιο επιρρεπή σε υψηλές τιμές BP
  • Παχυσαρκία, έλλειψη σωματικής δραστηριότητας
  • Γήρανση
  • Γενετική τάση
  • Υπερβολική ανοχή στο αλκοόλ για όσους είναι ευαίσθητοι στο αλκοόλ Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.recardio.gr

Η δευτερογενής υπέρταση είναι λιγότερο συχνή και επηρεάζει μόνο το 5% περίπου των ασθενών. Αυτή η υπέρταση αναπτύσσεται λόγω μιας διαταραχής παρενέργειες ReCardio οποιουδήποτε συγκεκριμένου οργάνου ή αιμοφόρου αγγείου, οπότε αποκαλείται Δευτερογενής Υπέρταση. Δευτερογενής υπέρταση μπορεί να προκληθεί από ενδοκρινικές παθήσεις, νεφρικές παθήσεις, συγκεκριμένα φάρμακα, όγκους και μερικές φορές συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μακροπρόθεσμες και Βραχυπρόθεσμες επιδράσεις της Υπέρτασης

  1. Καρδιακή προσβολή και καρδιακή ανεπάρκεια – Όταν υπάρχει υπερβολική πίεση, η καρδιά αρχίζει να λειτουργεί σκληρότερα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Οι ReCardio συστατικά καρδιακοί μύες πάχνονται από την πρόσθετη πίεση που οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια.
  2. Εγκεφαλικό επεισόδιο – Οποιαδήποτε διακοπή της ροής του αίματος στον εγκέφαλο θα προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο. Τα σημαντικά μέρη του εγκεφάλου καταστρέφονται λόγω της διαταραχής της ροής του αίματος. Το εγκεφαλικό επεισόδιο εμφανίζεται επίσης όταν υπάρχει εμπλοκή στα αιμοφόρα αγγεία. Οι υπερτασικοί ασθενείς διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και εγκεφαλικής αιμορραγίας.
  3. Ασθένεια των νεφρών – Η πρωταρχική λειτουργία των ευαίσθητων φίλτρων στο νεφρό είναι η ρύθμιση του υγρού στο σώμα. Η υπέρταση και η ακανόνιστη ReCardio συστατικά ροή αίματος μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα φίλτρα νεφρού Οι ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εμφάνισης νεφρικών προβλημάτων.
  4. Μάτια – Η υπέρταση μπορεί να βλάψει τα μικροσκοπικά αγγεία στα μάτια με αποτέλεσμα την απώλεια της όρασης.
  5. Η υπέρταση ή η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πυκνότητας μάζας των οστών, σεξουαλική ReCardio δυσλειτουργία καθώς και επίσταξη (αιμορραγία από τη μύτη) ή αιμορραγία της μήτρας.

Recardio τιμή -50%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *